Özcan Deniz "Basında ve sosyal medyada meydana çıkan, hiçbir dayanağı olmayan, yıllar önce yaşandığı iddia edilen ama nedense o süre yok de hemen 'Çamur beygir, izi kalsın' düşüncesiyle ortaya atılmış, kötüleme niteliğindeki suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum." dedi.

Feyza Aktan'a şiddet uygulamadığını ve eski eşini maddi manevi mağdur etmediğini dile getiren Deniz, "Yeni bir projemin arifesinde de bunların yaşanması ayrı bir konu. Kurulacak fazla cümle var ama ileride evladımı üzecek kayıtlar bırakmamak adında susuyorum. Ben, bu hayatta en değerli varlığım olan çocuğumu düşünmekteyim ve elimden alınmaya çalışılsa da oğlumu bu çirkin kavgadan zarar görmeden kurtarmaya çalışıyorum. Onun geleceğini inşaa etmek, ona fiziksel manevi iyi bir miras bırakmaya çalışmakla meşgulüm. Annesi hakkında yüce orta konuşmak gibi bir davranışım olmadı ve olmayacak. Ben oysa bir insan ve baba olarak kendimin ve çocuğumun zarar görme ihtimalinin doğması halinde, zorunlu önlemleri edinmek için hukuki yollara başvurup, haklarımı resmi mercilerde aramayı doğru buluyorum. Oğlumun geleceğinin gasbedilmesine de asla müsaade etmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Özcan Deniz'in bu sözlerinin ardından Feyza Aktan da bir tanımlama yaptı.

Aktan, "Bugüne değin keza yazılı keza de görsel medyada herhangi bir açıklamada bulunmadım. Elimden geldiği değin da kaçtım hep böyle şeylerden. Oysa içinde bulunduğum koşul, bundan böyle bana bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissettirdi. Ilk Olarak karşı tarafın bana açmış olduğu bir velayet davası var. Bundan sebeptir ama, her anne gibi evladımın benden alınmaması için vermiş olduğum bir hukuk mücadelesinin içerisindeyim. Lanse edildiği gibi kimsenin kariyeriyle bugüne kadar bir derdim olmadı. Bu saatten daha sonra da asla olamaz. Bu zamana gürültüsüz kalmamamın nedeni evladımdı, bu saatten sonradan sessizliğimi bozmamın nedeni de tekrar evladım. Tek derdim evladımın velayetinin benden alınmamasıdır. başkaca bir amacım yoktur" diye konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/feyza-aktandan-ozcan-denize-flas-yanit-haberi-527623