Sabahleyin Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu ve Buse Pehlivan'ın haberine göre meşhur oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, Feyza Aktan ile 2018 yılında nikâh masasına oturmuştu.

Özcan Deniz, 2019 yılında "izdivaç birliğinin temelinden sarsılması" nedeniyle çekişmeli boşanma davası açmıştı.

Eşinin ailesine ve çocuğuna gereken özeni göstermediğini ve kayıtsız davrandığını öne sürmüştü.

'ŞİDDETE MARUZ KALDIM'

Çift, 2 yıl önce anlaşmalı olarak boşanmıştı. Feyza Aktan, geçtiğimiz sene maddi ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek eski eşi oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz hakkında, "zincirleme şekilde bilerek yaralama", "kişiyi hürriyetinden yoksun vazgeçme", "hakaret" ve "korkutma" suçlarından, ağabeyi Ercan Deniz hakkında da, "ev dokunulmazlığının ihlali", "zincirleme şekilde yaralama", "korkutma", "hakaret" ve "devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından davacı olmuştu.

YARALAMA SUÇUNDAN YARGILANIYOR

Feyza Aktan'ın şikayetinin sonrasında savcılık yürütülen soruşturmayı tamamlamıştı. Savcılık, Özcan Deniz hakkında Feyza Aktan'ı yaralama suçundan 6 aydan 1 yıl 6 avuç içi dek hapis istemiyle dava açmıştı.

İLK CELSE GÖRÜLDÜ

Davanın ilk celsesi bugün İstanbul Asliye Canice Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya taraflar katılım sağladı. Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın vekilleri davanın basına kapalı bir şekilde devam etmesi talebinde bulundu. Mahkeme kimlik tespiti ile başladı. Kimlik tespitinde lise mezunu olduğunu söyleyen Deniz, aylık gelirinin ise 20 bin TL olduğunu kaydetti. Duruşma hakimi, dosyanın içerisindeki bilgilerin daha önceden basına yansıdığı gerekçesiyle taleplerin reddine karar verdi.

SAVUNMA YAPTI

Özcan Deniz egemen karşı savunmasını gerçekleştirdi. Özcan Deniz, "Daha önce savcılıkta savunmamı yapmıştım benzer şekilde bitmiş ediyorum. Zor iddialarını reddediyorum. Müşteki ile boşanma sürecinde olduğumuz için bu iddiaların diğer bir amacı olduğunu ortaya koyuyor. Aramızda velayet davası vardır. Beni güç duruma düşürmek için bu iddialarda bulunuyor. Eğer zorunlu görülürse müştekinin de reddetmeyeceği tanıkları dinlenmesi için getirebilirim" dedi.

"KENDİSİNE HASAR VEREN BİRİ"

Savunmasına devamlı Deniz "Almanya'da kapıyı çalıp çocuğu aldığım doğru fakat herhangi bir darp olayında bulunmadım. Göcek'te yaşanan durum ise annesi ile hararetli bir şekilde tartışıyordu. Annesi aleyhinde pencere tava fırlattı. Bende annesini korudum. Bahsi geçen rapor ise döndükten bir gün sonradan Sarıyer'de alınmış bir raporla korkutma edilmeye başlandım. Ayrıntıları Ile Belirtmek isterim ancak davacı sinirlendiğinde kendisine hasar veren birisi muhtemelen yine kendisine hasar verdikten sonradan aldığı bir rapordur. Aleyhime hususları kabul etmiyorum" diyerek sonlandırdı.

BERAAT TALEP EDİLDİ

Özcan Deniz'in vekilleri "2017 yılındaki Sarıyer evde gerçekleştiği iddia edilen olayda taraflar evli değildi ve şikayet boyunca yapılmamıştır. Tanık ve müşteki soyut beyanından başka bir delil yoktur. Bahsi geçen rapor Almanya'da yaşandığı bahis edilen olayla ilgili alınmıştır. Raporda kim tarafından darp edildiğine ilişkin bir demeç bulunmamaktadır. Beraatını talep ediyoruz" dedi.

HAKİM KARŞISINDA ANLATTI

İfadesine geçilen Feyza Aktan, "Söylediğimiz yazdığımız her şey doğru. Sarıyer'deki kuvvet eylemi 2018 yılı başlarında gerçekleşti. O sürede evli değildik, hamileydim. Basında eski sevgilisiyle görüştüğüne dair haberler çıktı bende evi terk ettim. Ertesi günü eve çağırdı konuşmak için gittiğimde çantasını hazırlamıştı. O süreçte vücudum da darp izi olmadığı için rapor almadım. Aileler bir araya geldi ve kendisi pişman olduğunu kesin ettiği için barıştık ve ardından düğün kıydık. Vücudumda darp izi olsa da rapor almazdım çünkü hamile olduğum için bebeğime karşı sorumluluklarım vardı. Tekrar aramızda İstanbul'a dönüp dönmemek korusunda ağız dalaşı yaşandı. Ben dönmek istemiyordum kendisi bana 'Sen benim karımsın geleceksin' dedi. Kuzey kucağımda beni itti kapının arkasına düştüm daha sonra ayağı ve eliyle vurmaya başladı. Tekrar çocuğum için rapor almadım. Öteki olayda Almanya'ya tatile gitmiştik. Özcan'ın telefonuna mesajlar gelmeye başladı. Mesajları gördüm ve ellerim ayaklarım titremeye başladı. Kuzey'le birlikte odaya çıktım ve yengesini arayarak fikir danıştım. Böyle bir durumda ne yapmam gerektiğini sordum. Bizi kapıdan dinliyormuş içeri girdi ve Kuzey'i aldı. Beni odaya kilitledi iki üç saat değin. Özcan, balkonda abisiyle birlikte konuşuyordu. Boşanma davası açacağını söylüyordu. Bende 'Erkeksen o mesajları silmezsin' dedim. Odaya geldi ve erkek mi bakmak istiyorsun diyerek tokat attı yere düştüm. Balkona kaçtım elindeki sigarayı üzerimde söndürmekle tehdit etti. Sonradan odayı terk etti. Raporu alacak durumum yoktu çünkü korkuyordum. Darp olayından bir gün sonradan Türkiye'ye döndük. Özcan ve abisi yapılan izdivaç protokolünü gözden geçirirken görünce rapor alamaya karar verdim. Devlet hastanesine gittim orada polisler olduğu için raporu oradan alamadım. Özel bir hastaneden aldım ve ad yazdırmam gerektiğini bilmiyordum.

"BOŞANMA DAVASI AÇILDIĞINI BASINDAN ÖĞRENDİM"

Raporu aldım ve ardından abisi Ercan Deniz ile birlikte korkutma etmeye başladı. Çocuğumla ilgili duygusal şantajda bulunduğu için kullanmadım. Aldığım raporu ellerine teslim ettim ve anlaşmalı olarak boşandık" dedi. Aktan'a dosyada yer alan sosyal ağ paylaşımları sorulduğunda, "Almanya'dan döndükten sorma birincil tuttuğum avukat adını duyurmak namına Almanya'da yaşanan olayı basına sızdırmaya başladı.

"HAPİS YATMASI İÇİN ŞİKAYET ETMEDİM"

Bunun üstüne Özcan'ın avukatları benimle iletişime geçerek kariyerinin tehlikede olduğunu söyleyerek aramızın iyi olduğuna dair paylaşımda bulunmamı söylediler. Bende kabul ederek resim paylaştım. Paylaşımdan saatler daha sonra bana boşanma davası açıldığını basından öğrendim. Sanıktan şikayetçiyim. Özcan'a her hangi bir kinim yoktur. Canice almasını, hapis yatmasını istemediğim için şikayette bulunmadım fakat yaptıklarının karşılığının almasını istiyorum" dedi.

TANIKLAR DİNLENECEK

Duruşma, tarafların bir sonraki celse tanıkların dinlenmesine ve hastaneye tasdikli raporun örneğinin alınmasına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/feyza-aktani-darp-ettigi-iddia-edilen-ozcan-deniz-hakim-karsisina-cikti-haberi-538389