Fox TV’de Mahkum dizi bitiyor, yerine hemen yenisi başlıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Fox TV ekranlarında son yıllarda birbiri ardına dizi projeleri izleyicilerle buluşuyor ama bunların birçoğu kısa sürede yayından kaldırılıyor. Kanalın elinde bulunan projeler arasında perşembe akşamları yayınlanan Hükümlü dizisi de 31. bölümü ile birlikte ekrana veda edecek.

Geçen sezonun büyük çıkış yapan Hükümlü dizisinin ikinci sezon öncesi büyük atılımlar yapılarak yenilenmesine rağmen, izleyici ilgisini çekmeyi başaramadı. Ayrıca hikayesi değişen keza de yeni oyuncularla kadrosu güçlendirilen dizi ne eyvah ki, 31. bölümü ile birlikte final yapacak.

Mahkum dizisinin yerine ise anında Darmaduman isimli yeni dizi başlayacak. Beverly Hills, 90210 isimli dizinin yerli uyarlaması olarak ortaya çıkan Darmaduman dizisinde hem genç ayrıca de tecrübeli isimler bir araya getirildi.

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora gibi son yıllarda isimleri sosyal medyada gündemden düşmeyen 4 genç oyuncu, Darmaduman dizisinin akıcı isimleri olacaklar.

Dizinin tecrübeli oyuncuları aralarında ise; Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi isimler bir araya geldi. Son dönemde gençlik dizilerinin ekranda bir ağırlığı oluşmaya başladı. Darmaduman da yeniden gençlik hikayesi ile izleyicileri kendisine çekmeye çalışacak.

Hükümlü dizisinin son iki bölümü kaldı ve 21 Ekim perşembe günü 30. bölüm ekrana gelecek. Oysa bir sonraki hafta hem Hükümlü dizisinin final bölümü yayınlanacak keza de Darmaduman dizisinin birincil bölümü izleyicilerle buluşacak.

Böylelikle Fox TV, perşembe rekabetinde daha iyi reyting sonuçları edinmek için yeni bir hamle yapmış oldu.

Aldatmak, Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi manâlı dizilerin karşısında Hükümlü dizisi iyi sonuçlar alamayınca final kararı gerekli oldu.

Darmaduman isimli yeni gençlik dizisinin bu yapımlar arasında nasıl reytingler elde edeceği de şimdiden büyük merak konusu oldu. Dizinin fragmanları büyük ilgi gördü ve izleyiciler heyecanla ilk bölümü beklediklerini gösteren yorumlar paylaşıyor.

Daha dizi başlamadan heyecanlandığını gösteren birçok izleyici sosyal medyadan ayrıca genç oyuncuların uyumunu merak ediyor ayrıca de Beverly Hills gibi unutulmaz bir dizinin yerli uyarlamasının nasıl olacağını heyecanla bekliyor.

Diziye karşın ilk izlenimler fazla olumlu ve reytinglerin de bu çerçevede iyi gelmesi bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/fox-tvde-mahkum-dizi-bitiyor-yerine-hemen-yenisi-basliyor/1340129