Fox TV’nin İyilik dizisinde rol alan oyuncu hayatını kaybetti!

Televizyogazetesi.com/Detaylar – Çoğu dizide rol bölge oyuncu Yonca Türkman, Gaziosmanpaşa’da 15. kattaki evinin balkonundan düşerek, yaşamını yitirdi. Yonca Türkman’ın evde yalnız olduğu belirtilirken, olaya ilişkin inceleme başlatıldı. Durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık Durumu ekipleri oyuncunun hayatını kaybettiğini tespit etti.

45 yaşında olduğu aşina oyuncu Yonca Türkman, İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra, uzun seneler kurumsal firmalarda tekstil mühendisi olarak çalıştı.

Fox TV'nin İyilik dizisinde rol alan oyuncu hayatını kaybetti! 1

Üç sene önce iş hayatına ara vererek tiyatro ve müzik sektörüyle ilgilenmeye başlayan Yonca Türkman, birçok dizide rol aldı. Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’te rol bölge oyuncunun, instagram hesabından yaptığı son paylaşımda dizideki bir sahnesini yayınladığı görülüyor.

Hatice Şendil ve İsmail Demirci’nin başrolünde yer aldığı dizide Yonca Türkman, çiftin çocuklarının okuduğu okulda öğretmenlik yapan bir karaktere hayat veriyordu.

Fox TV'nin İyilik dizisinde rol alan oyuncu hayatını kaybetti! 2

Yapılan ilk çalışmalar zarfında, Yonca Türkman’ın meçhul bir sebeple balkondan düştüğü belirlendi. Ama düşüş sebebi araştırılmaya devam ediliyor ve olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Gaziosmanpaşa’da 15. kattaki evinin balkonundan düşen Yonca Türkman’ın vefatının yaşandığı olay hakkında tahlil başlatıldı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/fox-tvnin-iyilik-dizisinde-rol-alan-oyuncu-hayatini-kaybetti/1327743