Çilek Kokusu adlı diziyle tanıdığımız Demet Özdemir şimdilerde kendisine partner olacak Furkan Palalı ile birlikte yine Fox TV'de No309 adlı bir dizi ile yaz aylarında ekrana dönmeyi planlıyor. 

Demet Özdemir biyografisi ve Özdemir hakkında detaylı bilgileri sizler için derledik. Güzel oyuncu Demet Özdemir kimdir diye merak edenler için detaylı olarak biyografi hazırladık. 

Demet Özdemir henüz 8 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Böylece annesiyle beraber İstanbul’a kalıcı olarak yerleşti. İlk olarak Bengü’nün dansçı kızlarından biri oldu. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başardı. 2009’da şarkıcı Mustafa Sandal’ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı.

Demet Özdemir asıl şöhreti oynadığı reklamlar sayesinde yakaladı. Özellikle 2012 yılında oynadığı Pegasus reklamı onu tanınır biri yapmaya yetti. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Şahika Tekand’dan dans tiyatro kursu aldı. Dizi kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak başladı. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı ”Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Alya karakterini canlandırdı. Ünlü şarkıcı son olarak 2015 yılında gösterime giren ”Tut Sözünü” filminde rol aldı.

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’nde dünyaya geldi.Toplam 3 kardeştirler.Bir tane abisi bir tanede ablası bulunmaktadır.O daha küçükken annesi ile babası ayrılmışlardır ve bu sebeble İstanbul’a göç etmişlerdir.İstanbul’da annesi, ablası beraber yaşamışlardır.Ablası büyük fedekarlık sağlayarak çalışmış ve onun okumasında büyük bir paya sahip olmuştur.Dansa olan ilgisi sebebinle Dans Kursuna katılmış ve 1-2 yıl kadar dans etmiştir.Daha sonra Okulu bırakmış ve Akşam Lisesine devam edip mezuniyetini almıştır.Bengü dans kadrosundan ayrılınca Efes Kızları ile dans imkanı buldu.Ünlü oyuncunun boyu 1.70’dir.

Oyunculuğa Reklam filmlerinde oynayarak başladı.2009 tarihinde Mustafa Sandal’ın iki tane şarkısını çektiği kipte dansçı olarak oynamıştır.2012 tarihinde Pegasus reklamında oynadı.2013 tarihinde Blue Jean Dergisi takviminde kendine yer edindi.Lise okuduğu sıralarda özel olarak 3 ay kadar dans dersi aldı.

Liseyi bitirdikten sonra 2 yıl özel olarak Şahika Tekand’da tiyatro konusunda eğitim almıştır.İlk defa dizide oynaması 2013 tarihinde gerçekleşti.Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide oynamıştır.Sana Bir Sır Vereceğim Aylin karakterini canlandırmıştır.Daha sonra 2014 tarihinde Kurt Seyit ve Şura isimli diziye Alya karakterinle giriş yapmıştır.

Ünlü Oyuncu 2014 tarihinde Tut Sözünü isimli sinema filminde rol almıştır ardından yine aynı yıl Kaçak Gelinler isimli dizide oynadı.Dizide Selin Şekerci, Furkan Andıç, Fırat Albayram gibi oyuncularla beraber oynadı.

Oynadığı Film ve Diziler
2013 – Sana Bir Sır Vereceğim (Aylin)
2014 – Kurt Seyit ve Şura
2014 – Tut Sözünü
2014 – Kaçak Gelinler
2015 – Çilek Kokusu Aslı