Fox TV, Tozluyaka dizisiyle tam 12’den vurdu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Son iki sezondur birbiri ardına dizi yapıp da en seri şekilde yayından kaldırma konusunda birinciliği elinde bulunduran Fox TV, bu kötü imajına rağmen yeni dizi Tozluyaka için iyi bir imtihan verdi. Güçlü bir oyuncu kadrosunun bulunduğu ve bir gençlik draması olarak öne meydana çıkan dizinin ilk bölümüyle bütün izleyici gruplarında üçüncülük elde etmesi kayda değer bir galibiyet olarak gözüküyor.

Tozluyaka dizisi artık pazartesi akşamlarının en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıkacak gibi gözüküyor. Yaz dizileri arasında en iyi çıkışı sergileyen Tozluyaka, izleyicinin yoğun olduğu kış sezonunda bile çoğu yapımın elde edemediği ortalamaya fazla yakın oranlar elde etti. Bu reytingleri yaz döneminde almak böylece da basit değil fakat ayrıca Fox TV’nin galibiyet tanıtım stratejisi hem de sosyal ağ desteği ile dizi oldukça ilgi çekti.

Tozluyaka’nın ilk bölümünün fazla beğenilmesi, sosyal medyada güçlü bir etkileşimin oluşturulması, hikayenin de farklı karakterler üzerinden derinlikli bir yönünün bulunması diziyi öne çıkartıyor.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazan, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi birbirinden iddialı ismin bir araya gelmesi de sahiden zinde bir hikayenin varlığına sinyâl ediyor.

Fox TV, Tozluyaka dizisiyle tam 12'den vurdu! 1

Genç oyuncuların öne çıktığı ve gelecek haftalarda da aynı başarılar kazanması beklenen Tozluyaka, ekran sınavına iyi bir reyting ile başladı.

Vefa’nın güvenilmez ölümüyle birlikte sırlarla doymuş bir hayata adım atan Ali ve arkadaşlarının hayatı bir gecede değiştiği Tozluyaka dizisinde, adalete olan inanç ortaya konuldu.

Adaletin kendilerine uğramayacağına inandıkları anda gerçekleşen mucize ile gençler, arkadaşlarının ölümüne yol açan kişileri bulmak için harekete geçti.

Heyecanlı bir hikayesi yer alan dizi pazartesi akşamları farklı bir üretim izlemek isteyenleri Fox TV ekranına davet ediyor. 4 Temmuz Pazartesi akşamı ikinci bölümü yayınlanacak olan Tozluyaka dizisi tekrar heyecanlı anlarla doymuş. İşte Tozluyaka’nın ikinci bölümünden ilk fragman:

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/fox-tv-tozluyaka-dizisiyle-tam-12den-vurdu/1328611