AŞKIN FORMÜLÜ

İngiliz yazar ve gazeteci John Marrs’ın aynı adlı romanından Netflix’e uyarlanan “Gerçek Aşk (The One)” dizisi, yakın gelecekte insan genetiğinden yararlanarak hatasız eş bulmanın yolunu keşfeden bir DNA araştırmacısının gizem doymuş hayatını konu alıyor. Britanya yapımı olan The One dizisi; sırlarla dolu geçmişe sahip karakterlerin işlendiği, polisiye ve bilim kurgu türünün harikulade bir şekilde harmanlandığı adrenalin doymuş bir yapım olan dizi; izleyiciyi aşkın, yalanların ve sırların iç içe geçtiği yakın geleceğe dürüst serüven batmış ilginç bir yolculuğa çıkartıyor.

DİZİNİN KONUSU

DNA araştırmacısı olan Rebecca Webb,  dünyada çığır açacak bir buluşa imza atar. İnsanlardan aldığı DNA örnekleriyle, dünyada genetik olarak en çok uyuşacakları partneri bulan bir sistem geliştirir. Bu sistem doğru millet hakiki aşkı daha sıcacık bulacak ve mutluluğa kavuşacaktır. Oysa, saf aşkı vaat eden bu sistem, yalanlar ve sırlarla doymuş bir dünyanın önünü açacaktır. 

Yaratıcılığını BAFTA ödüllü Howard Overman’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda; Hannah Ware, Zoë Tapper, Dimitri Leonidas, Diarmaid Murtagh, Lois Chimimba, Eric Kofi-Abrefa, Jana Pérez, Stephen Campbell Moore, Gregg Chillin ve Albano Jerónimo yer alıyor.

BİLİM KURGU VE POLİSİYE BİR ARADA

Dizinin çekimleri İngiltere’nin Bristol şehri, Galler’in başkenti Cardiff ve hem Newport şehirlerinde yapıldı. Yakın gelecekte insan ilişkilerine dair fütüristik bir bakış sunan The One dizisi; bilim kurgusal türde bir üretim olmasının yanı sıra, polisiye ve gizem dolu yönüyle de izleyiciye mükemmel bir serüven sunuyor.

İyi Seyirler Dilerim

EFE TEKSOY

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/futuristik-bir-ask-masali-yazisi-530777