Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre bir müsabaka programı ile tanınan Nazlı Hamarat hakkında, bebeğinin babası olduğu iddia edilen iş insanı Gaffar Aydın'ı tehdit ettiği mazeretiyle dava açılmıştı. Suçlama devam ederken Hamarat, TV'de işadamı hakkında aşağılayıcı bazı laflar sarf etmişti. Taraflar arasında aylar süren gerginlik yine gündeme geldi.

1 AY MÜDDETLE KORUNACAK

İş insanı Gaffar Aydın, Hamarat'ın sarf etmeye devam ettiği lafları sonrası İstanbul Aile Duruşması'ne müracaat eterek önlem arz etti. Aile Duruşması, bir ay müddetle Hamarat'ın, Aydın'a karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya ufak düşürmeyi kapsayan laf ve tutumlarda bulunmamasına ve irtibat vasıtalarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.

Deoksirübo Nükleik Asit TESPİTİ İÇİN DAVA AÇMIŞTI

Takribî bir senelik beraberliğin ardından Gaffar'la aşkı sona eren Hamarat, ayrılık sonrası hamile olduğunu açıklamıştı. Aydın, Hamarat'ın 6 Haziran'da dünyaya getirdiği oğlu İlter Noyan'ın kendi çocuğu olup olmadığının tespiti için dava açmıştı. 10 Ekim 2018'de İstanbul 13. Aile Duruşması'ne müracaat eten ve tarife beyanının tespitini arz eden Aydın, "Bebeğin babası olduğum Deoksirübo Nükleik Asit testiyle tespit edilirse tüm mesullüğümü yerine getireceğim" demişti.

Kaynak: www.sacitaslan.com