İZMİR – Başarılı gazeteci ve televizyoncu Cemal Bilge, son sevgilisi Kıvılcım Demet‘le yaşadığı aşk için bu kez “Mutluluğu buldum” diyor

İki yıldır bekar yaşamış Bilge, aradığı aşkı ve kadını yıllar sonradan bulduğunu belirterek, İzmir Göztepe’de yaşamış İstanbullu bankacı Kıvılcım Demet’le hayatını birleştirmek kararı aldı.

Halen Trakya Türk Televizyonu‘nun Haberler Koordinatörü olarak atama yapan Bilge, nikah ve nikah sonrası eşi Kıvılcım Demet‘le bir süre Tekirdağ‘da yaşadıktan sonra İzmir‘e yerleşecek.

Bilge, bunun basmakalıp bir ilişki olmadığının altını çizerek, “Biz Allah’a el ele yürüyecek bir sevgi yaşadık, yaşıyoruz. Karımı fazla seviyorum. Her ne kadar İzmir’de yaşasa da o bir İstanbullu. Bilhassa ifade edeyim ama, ben O’nun önce ismine ve sonradan İstanbullu oluşuna sevdalandım. Annemin ruhunu bulduğum özel bir bayan olması hasebiyle Kıvılcım hanımla hayatımı birleştirme kararı aldım. O’nu fazla seviyorum hayat boyundan da öte öbür dünyada da seveceğim bir kadını bulmuş olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

öte taraftan Bilge‘nin hayatını birleştireceği bankacı Kıvılcım Demet‘se yaptığı açıklamada, “Biz birbirimize geç gelen sevgileriz. Ben eşim Cemal Bilge’yi seviyorum. Yakında bunu resmileştiriyoruz. Dolayısıyla bizim birbirimize olan sevgimizin niteliği ve niceliği tartışılmaz. Zira biz tartışılaşak bir sevgi yaşamadık yaşamıyoruz. Biz başkaları gibi sevgimizi üç beş kişilik yok iki kişilik yaşıyoruz” dedi

Nikahları İzmir‘de kıyılacak olan çiftin, düğün sonrası düğünleri Tekirdağ‘ın Hoşköy beldesinde Bilge‘nin işadamı arkadaşı Adem Kamiloğlu‘nun villasının bahçesinde yapılacak. Düğüne İstanbul, İzmir ve Tekirdağ‘dan seçkin isimler katılacak.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/bilge-ve-kivilcim-demet-dunya-evine-giriyor.html