Amerika Birleşik Devletleri’nin Connecticut eyaletinde yaşamış 31 yaşındaki Stephanie Matto, Ocak ayında yürek krizi korkusunun peşinde gaz satışını bıraktığını açıklamıştı.

Taleplere yetişmek için daha fazla gaz çıkartmak zorunda kaldığını açıklayan Matto, göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye gitmişti.

Doktorların besin düzenine dikkat etmesi gerektiğini söylemesi üzerine gaz kavanozları işinden emekli olan Matto, yeni girişimi bütün yaz mevsiminde buldu ve çoktan epeyce kazançlı olduğunu kanıtladı.

Yaz aylarında cümbür cemaat gibi güneşlendiğini dile getiren Matto, göğüs terini kavanozlara doldurarak onları satmaya başladı.

Havanın yeterince sıcak olduğu günder yalnızca 15 dakika bir kavanozu doldurabildiğini ifade eden Matto, tüm gün baştan başa 10 kavanozu doldurabildiğini anlattı.

Kavanozların tanesine 500 dolardan (8 bin 200 TL) satan Matto, “Havuz kenarında oturmayı seviyorum ama bununla birlikte baskı bir iş, kanmayın” dedi.

Bütün gün güneşin altında oturmanın vücudu için güvenli olmayan olduğunu ve zorunlu emniyet önlemlerini aldığını bildiren Matto, daha fazla ter üretebilmesi için bronzlaştırıcı yağlardan takviye aldığını açıklama etti.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/gazini-satmak-icin-olumden-donen-stephanie-matto-simdi-de-gogus-terini-satisa-cikardi.html