Gecenin Ucunda dizisinin kıymeti her geçen hafta artıyor, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu farkı bu!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanmaya devam eden Gecenin Ucunda dizisinde üçüncü bölüm de geride kaldı. Her geçen hafta dizinin hikayesinin daha da güzelleştiğine karşın izleyici yorumları da sosyal medyayı kaplıyor.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, beklenen çok yüksek reytingler elde edemediği için azıcık gündemden düştü. Dizinin hikayesi ve akıcılığı ise her geçen bölüm tutkuyla izleyenleri daha da fazla kendisine çekiyor.

“Bu dizi çok güzel, her laf fazla manalı ve hiç bitmesin” diye yorumda yer alan bir dizi hayranı reytinglerin düşmesinden çok korktuğunu dile getirdi. Dizinin hayranları, Gecenin Ucunda’nın farkındalık yaratan, derin bir hikayeyi ortaya koyan çok başarılı bir yapım olduğuna uyarı çeken binlere paylaşımda bulundu.

Sosyal medyanın reytingler üzerinde pek bir etkisi değil ama, yorumlara bakılırsa izleyiciler de dizinin aldığı reytinglerden böylece hoşnut yok ve çok daha iyisini yargı ettiğine inanıyor.

Peride Celal’ın aynı isimli romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinde Macide ile Kazım’ın hikayesinin detayları ortaya çıktıkça dizi hayranları iki ünlü ismin birbirlerine ne dek fazla yakıştığını bir defa daha fark ediyor.

Fatih Harbiye dizisinin peşinde ünlü çift, 8 yıl sonra yeniden bir projede başrolde buluştu. Üretim ortağı da olan çift, evliliklerindeki başarılarını iş yaşamına da taşıyarak öbür bir dönemin kapılarını da açtı.

Kadir Doğulu da yapım ortağı olduğu dizinin başarısı için sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla ilgi çekmeye devam ediyor.

Kadir Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül ile birlikte setteki eğlenceli anları sosyal medyada büyük alaka görüyor.

Kadir Doğulu’nun esprili paylaşımlar yaparak, diziye uyarı çekme çabası da hayranlarından güzel karşılık buluyor.

Bundan sonra yalnızca yer aldıkları projelerle yok, Bilgin Yapım firması üzerinden yapacakları yeni projelerle de meşhur çift sıklıkla gündemde yer alacaktır.

Gecenin Ucunda dizisinin 3 bölümünün tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gecenin-ucunda-dizisinin-kiymeti-her-gecen-hafta-artiyor-neslihan-atagul-ve-kadir-dogulu-farki-bu/1340366