Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programı, hakkında çıkan dedikodular ve Zuhal Topal’ın kendisi gibi evlendirme programı sunan Seda Sayan ile yaşadığı ve adliyelik olduğu olaylar sonucunda belirsiz bir çıkmaza girdi. Yeni sezonda olup olmayacağı ya da hangi kanalda olacağı belli olmayan yarışma programında yaprak dökümleri de yaşanmaya başladı. Yarışmanın ünlü hale getirdiği isimlerden birisi olan ve tartışmaları ile tanınan gelin adayı Hanife ise, gözünü bu sezon adeta izlenme rekorları kıranKısmetse Olur programına çevirdi.

Kısmetse Olur programı sezon boyunca yakaladığı başarılı grafiği, Eylül 2016’da başlayacak olan yeni sezonda da devam ettirmek istiyor. Yarışmacı çalışmalarına başlayan ekip, bu konuda bombaları ardı ardına patlatmaya devam ediyor. İşte Benim Stilim’de adını duyuran Sima ve Ayşenur Balcı transferleri ile yeni sezona bomba gibi başlayacağını kanıtlayan Kısmetse Olur programı ekibi, gözünü şimdi de izdivaç programlarına çeviriyor! FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la İzdivaç programında kavgaları ile tanınan gelin adayı Hanife, iddialara göre yapım ekibinin son bombası olarak yeni sezonda Kısmetse Olurevine dahil oluyor.

Neredeyse tüm Türkiye’nin tanıdığı gelin Adayı Hanife Ömrüm Gürdal, evleneceği erkeği aramaya ilk olarak Esra Erol’un programında başladı. Adını burada duyuran gelin adayı, ardından FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal ile İzdivaç programında evleneceği kısmetini aramaya devam etti.