Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi tüm kategorilerde Show TV’ye birincilik getirdi!

Show TV’nin BKM imzalı perşembe akşamlarının lider dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dün akşam yayınlanan sekizinci bölümüyle zirveye damgasını vurdu. Üç kategoride de birinci olan dizi bu hafta da zirvenin tek sahibi oldu.

‘Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’ sekizinci bölümüyle ekranlarda yer aldı ve tekrar izleyenler çok başarılı bir bölüm daha seyretti. Kimi dizi izleyicilerinin eleştirilerine başladığı ve mantıksal bağ yönünde bir takım sıkıntılar olduğu da sosyal medyaya yansıyor.

Ancak dizinin yaz döneminin en iyi çıkış yapan işi olarak Eylül ayında da ortalamanın çok üstünde reytingler elde etmesi Show TV’yi bir kere daha zirveye taşıdı.

Bölüm etiketi #İkinciBirŞans Twitter Türkiye’de 4 saat 15 dakika, #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi ise 5 saat 20 dakika her tarafında TT listesinde yer aldı. sosyal medya ortamında dizinin yüksek bir etkileşimi var ve bu durum reytingleri de olumlu etkiliyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gelsin-hayat-bildigi-gibi-dizisi-tum-kategorilerde-show-tvye-birincilik-getirdi/1335827