Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde duygu dolu sahnelere hazır olun!

SHOW TV’nin yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizisi ‘Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. İzleyicilere duygu yüklü bir bölümün sinyallerini veren tanıtımda Sadi Payaslı’nın sözleri uyarı çekiyor. Payaslı, “Ben eminim oysa bizim beş gelincik kendi hatalarından ders çıkaracaklar. Gelincikleri öldürmeyelim!” diyerek gençleri koruyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi birincil bölümü ile beklentilerin aşağı reytingler almıştı. İkinci bölümde izleyicilerin ilgisi artmış ve yeni bölümlerin daha iyi reytingler alabileceği düşüncesi oluşmuştu. Ertan Saban’ın muhteşem performansı ile Devrim Özkan ile Özge Özberk’in başrolün hakkını vermesi dikkatlerden kaçmıyor. Gani Müjde’nin hikayesini yazdığı ve genel konseptini tasarladığı dizinin üçüncü bölümü de yine heyecanla bekleniyor.

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sadi Payaslı’nın okula gelişi Karabayır Lisesi’ndeki herkeste bir merak uyandırdı. Araz’la yaşadıkları olay neticesinde Sadi Payaslı’nın okulun yeni efsanesi haline gelmesi Araz’ı daha da öfkelendirdi. Araz, ilk meslek okula gelen yeni öğrenciler hakkında veri elde etmek için harekete geçti ve çetesini beşlinin peşine taktı. Mert, Aylin, Melek, Can ve Zülfikar özgürlüklerinin tadını çıkaramadan ailevi konularla uğraşmaya başladı.

Melek, üvey babası Celal’in ilacını içirmeye çalışırken bir kez daha tacizine maruz kaldı. Tek sığınağı Zülfikar oldu. Zülfikar’ın kardeşi Ozan’la ilk karşılaşması hiç umduğu gibi geçmedi. Ozan’ın hala satıcılık yaptığını öğrenen Zülfikar, hesap sordu. Evine dönmeyen Aylin ise geceleri gizlice okulda kaldığını herkesten sakladı. Mahir Müdür’ün odasına giren Araz, dosyaları karıştırınca yeni öğrencilerin ıslahevinden çıktığını öğrendi.

Daha birincil günden okuldaki olaylara dahil olan Sadi Payaslı ise İstanbul’daki hayatına ve Songül’e alışmaya çalışırken peşine Tahir’in adamları takıldı. Songül’ün trafik şubede işe başlamasıyla düzenini oturtan ikili her konuda tartışmaktan geri kalmadı. Bu tartışmaların onları birbirine yaklaştırdığından hemen şimdi ikisinin de haberi yoktu. Songül ve Sadi şüphelerinin peşinden gidip yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı. Finalde Araz ve çetesi Aylin’in yerini öğrendi!

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Övünç Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

‘Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gelsin-hayat-bildigi-gibi-dizisinde-duygu-dolu-sahnelere-hazir-olun/1331882