Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde reytingler çok iyi, sosyal medya bir harika!

Show TV’nin yapımını BKM’nin üstlendiği büyük alkış toplayan dizisi ‘Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’ dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana geldi. İzleyicileri ekran başına kilitleyen birim üç kategoride de en fazla izlenen dizi oldu. Dizinin bütün izleyici gruplarında reytinglerini bir hayli artırması ve ilgiyi üzerine çekmesi kayda değer bir gelişme oldu.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı dizi sosyal medyada da fazla konuşuldu. #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi 6 saat 55 dakika her tarafında Twitter Türkiye’de TT listesinde yer alırken, Sadi Payaslı karakterine yaşam veren başarılı oyuncu Ertan Saban da 5 saat 20 dakika baştan başa gündemde kalarak dün akşamın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde reytingler çok iyi, sosyal medya bir harika! 1

SADİ İLE SONGÜL GELİN VE GÜVEY OLDU

Eski sağ kolu Yaver’in Sadi Payaslı’nın yerini bulması Songül’ü hayli öfkelendirdi. Bunun üzerine ev sahiplerinin yeni evli çifti ziyaret etme ricası Sadi ve Songül ikilisini mağdur durumda bıraktı. Sadi ve Songül, inandırıcı edinmek namına gelin ve damat olarak fotoğraf çekimi gerçekleştirmek zorunda kaldı.

Gizlice Karabayır Lisesi’nde kalan Aylin’in yerini Araz ve çetesi bulmak üzereyken, Mert yardıma koştu ve Aylin’i bu beladan kurtardı. Aylin’i sokakta bırakamayan Mert, onu evine konuk etti ve Aylin’in kahramanı oldu. Zülfikar hala eve gelmeyen kardeşi Ozan için endişelenirken, annesine Ozan’ı bulmak için elinden geleni yapacağının sözünü verdi. Müdür Mahir Güleç, beşlinin dosyalarının çalındığını fark etti.

Bu durumu Yeliz ve Sadi ile paylaştı ve okulda bir arama yapıldı. Dosyaların Gizem’in çantasından çıkması herkese büyük bir şok yaşattı. Sevda, Araz için dosyaların yerini değiştirdiğini söyleyince Araz’ın hışmından kurtulamadı. Gizem de Mert’i ikna etmeyi başaramadı. Disiplin kuruluna giden Gizem, bu durumdan ama Sadi’nin desteğiyle kurtuldu. Diğer yanda Sevda, Melek’e de sataşmadan geri duramadı. Beşli ve Araz’ın çetesi arasındaki gerilim tamamen tırmandı. Melek ve Zülfikar nihayet birbirlerine duygularını açıkladı. Bu koşul dost grubu içerisinde de büyük bir mutlulukla karşılandı.

FİNAL SAHNESİ BÜYÜK MERAK UYANDIRDI

Veli toplantısında Sadi Payaslı ‘herkes ikinci bir şansı adalet eder’ diyerek okula yeni gelen beş öğrenciden sıkıntılı olan velilere büyük bir ders verdi. Toplantıya daha sonra katılan Derya ise Emin’i karşı coğrafya öğretmeni olarak gördü!

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin dördüncü bölüm tanıtımı yayınlandı. Eski aşkı Belirlenmiş’i okulda gördükten sonra Derya büyük bir şok yaşarken, Sadi ile Songül arasındaki kıvılcımlar giderek daha artı hissediliyor. Derya, Mert’in kaydını başka bir okula aldırmaya karar verirken Mert’in ne yapacağı merakla bekleniyor. Tanıtımın en uyarı çeken sahnesi ise Derya’nın Songül ile Sadi’nin evine gittiği anlar oluyor.

‘Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gelsin-hayat-bildigi-gibi-dizisinde-reytingler-cok-iyi-sosyal-medya-bir-harika/1332293