Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi ile Songül herkesi şaşırttı

SHOW TV’nin merakla peşine düşüp takip edilen BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’nin onuncu birim tanıtımı yayınlandı. Sadi ile Songül’ün lunaparka gittiği anlar coşku uyandırırken ikilinin gerisinde olan adamların neler oluşturacağı heyecanla bekleniyor.

Gelsin Yaşam Bildiği Gibi dizisinin dokuzuncu bölümünde fazla kayda değer gelişmeler yaşandı? İşte dizinin dokuzuncu bölüm analizi: Songül’ün mektubuyla dağılan Sadi onu durdurmak için trenin yolunu kesti. Son anda trenden inen Songül eve döndü. Sadi, Kırdarların köydeki adamının Burhan olduğunu anladı. Burhan’ı konuşturmayı başaran Sadi, Songül’le birlikte yaptıkları planla Burhan’ı emniyete teslim etti.

Depo baskını sonucu Mert, Zülfikar ve Can’ı hapse göndereceğini düşünen Araz, üçlünün depodan kaçtığını öğrendiğinde deliye döndü. Üçlünün, Ozan’ın yardımıyla kaçtıklarını Aleyna’dan öğrenan Araz, bunun bedelini Ozan’a ödetmek istedi. Zülfikar’ın yetişmesiyle Ozan, Araz ve çetesinin elinden son anda kurtuldu. Sadi ile Derya yıllar önce yapmadıkları yüzleşmeyi yaptı.

Sadi, Derya’yı götürdüğü yerde geçmişin hesabını yaptı. İkili arasındaki konuşmayla mazilerine bir sünger çekildi. Sadi’nin bakımlı desteğiyle mahallenin sünnet olmayan çocukları için sünnet düğünü düzenlendi. Herkes güzel geçen gecenin keyfini sürerken Sadi ve Songül, Kırdarların adamının ne değin yakınlarında olduğunun farkında değildi.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Iftihar Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi tecrübeli ve genç isimler bir arada.

‘Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle 22 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gelsin-hayat-bildigi-gibi-dizisinde-sadi-ile-songul-herkesi-sasirtti/1336693