Eda Ece, Yıldız karakterinin üzerine daha çok yapışmasına neden olacak teklifi kabul edecek mi?

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Yasaklanmış Elma dizisiyle aniden kariyeri değişen ve çok geniş izleyici topluluklarını eğlendiren Eda Ece, Yıldız karakterine çok şey borçlu. Yasaklanmış Elma dizisinde doğaçlamalarla da kendisinin şekil verdiği Yıldız karakteriyle çok konuşulan ünlü oyuncu, 5 sezondur benzer projede yer alıyor.

Yasak Elma dizisi gelecek sezon da ekranda olacak ama altıncı sezonun final dönemi olduğu da Eda Ece kadar kişisel olarak açıklandı. Eda Ece, kendisine yeni bir teklif yapıldığı iddialarını da doğruladı.  Bu teklif, sekiz bölümlük Yıldız karakterinin hikayesini kapsayan bir dijital dizi olarak ortaya çıkmıştı.

Eda Ece, bu teklifi doğruladı ama demin karar vermediğini de belirtti. Yasaklanmış Elma dizisinden daha sonra farklı projelerle kariyerinde bambaşka yönelimler yapması beklenen oyuncunun, 8 bölümlük bu yeni dijital dizi teklifini az önce kabul etmediği de ortaya çıktı.

Eda Ece, Yıldız karakterinin üzerine daha çok yapışmasına neden olacak teklifi kabul edecek mi? 1

Eda Ece, “Pek önerge var ama daha neticelenmedi. Ben de bilmiyorum ne hissettiğimi. Şu an tatildeyim, izinim var. Hala izin sürem bitmedi, sonradan bakacağız neler olacağına” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu hemen şimdi bu teklifi kabul etmemiş olsa da proje teklifinin geldiğini ifade etmiş oldu.

Eda Ece’nin kendisini Yıldız karakteriyle daha pozitif özdeşleştirmesinin ve bu karakterin üstüne daha fazla yapışması sonucunu doğuracak olan bu proje için henüz karar vermemiş olması da bir takım çekinceleri olduğu hissiyatı veriyor. Oyuncu, yeni dijital diziyi kabul edecek mi bilinmez ama Yıldız karakteri zaten üzerine yapışmışken, daha da artı kendisi ile özdeşleştirmenin iyi olup olmayacağının değerlendirmesini yapması siklet taşıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/eda-ece-yildiz-karakterinin-uzerine-daha-cok-yapismasina-neden-olacak-teklifi-kabul-edecek-mi/1331577