Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde yeni bir dönem başlıyor!

SHOW TV’nin yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin dördüncü bölüm tanıtımı yayınlandı. Eski aşkı Belirlenmiş’i okulda gördükten sonra Derya büyük bir şok yaşarken, Sadi ile Songül arasındaki kıvılcımlar artan bir şekilde daha fazla hissediliyor.

Derya, Mert’in kaydını başka bir okula aldırmaya karar verirken Mert’in ne oluşturacağı ilgiyle bekleniyor. Tanıtımın en uyarı çeken sahnesi ise Derya’nın Songül ile Sadi’nin evine gittiği anlar oluyor. Dizide yeni bir dönem başlıyor ve bu dönem aşk ile batmış olacak gibi gözüküyor.

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sadi Payaslı’nın izini bulan birey sağ kolu Yaver çıkarken yerlerinin öğrenilmesi Songül’ü telaşlandırdı. Aylin’i Araz ve çetesinin elinden kurtaran kahraman Mert oldu. Mert, Aylin’in okulda kalmasına izin vermedi ve onu kendi evine getirdi. Melek ve Zülfikar ise sonunda birbirlerine duygularını açıkladı. Beş gencin dosyasının çalındığını anlayan mektep müdürü, sınıflarda arama yaptı. Sevda, Araz’ı kurtarabilmek için dosyaları el altından Gizem’in çantasına koydu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde yeni bir dönem başlıyor! 1

Genç kız hileli yere suçlanırken onu okuldan atılmaktan kurtaran Sadi Payaslı oldu. Sadi Payaslı okulda bir veli toplantısı yapılmasına karar verdi. Bu veli toplantısında Derya’yı büyük bir sürpriz bekliyordu. Mert’in velisi olarak Karabayır Lisesi’ne gelen Derya, sınıfta eski aşkı Belirli’i yani Sadi Payaslı’yı görünce şoke oldu. İkili yıllar sonradan karşılaşacak mıydı?

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Iftihar Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi tecrübeli ve genç isimler bir arada.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle 11 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gelsin-hayat-bildigi-gibi-dizisinde-yeni-bir-donem-basliyor/1332283