Gelsin Hayat Bildiği Gibi füze gibi fırladı! İzleyiciye göre kalite kazanıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Dizinin birincil bölümünde fazla düşük gelen reytingleri yükselişe geçti. İzleyiciler de nitelikli bir dizi olan Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’nin adalet ettiği yere ulaşmaya başladığını belirtiyor.

Usta kalem Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı ve genel konseptini tasarladığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi perşembe akşamı üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Dizinin birincil birim reytingleri oldukça düşük gelmişti.

Ancak Gelsin Yaşam Bildiği Gibi üçüncü haftasında resmi olarak füze gibi fırladı. Dizinin üçüncü bölümü sıradan puanlara çok yaklaşırken tüm kategorilerde ikinci oldu. Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’nin izleyicisi de bu sonuç aleyhinde çok mutlu oldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi füze gibi fırladı! İzleyiciye göre kalite kazanıyor! 1

Dizilerinin reytinglerde yükselişine hem hayran eden keza de fazla mutlu olan izleyici Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’nin fazla kaliteli bir yapım olduğuna ve birinciliği ardına kadar hak ettiğine dikkat çekti. Başarılı dizinin önümüzdeki haftalarda reytinglerini daha da yükseltmesi bekleniyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin en işaret oyuncusu ise başroldeki Ertan Saban oldu. Başarılı oyuncunun Sadi Payaslı karakterindeki mükemmel performansını izleyiciler diziden daha fazla öne çıkardı.

Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı ve genel konseptini tasarladığı bir dizi olması sebebiyle de Gelsin Yaşam Bildiği Gibi uyarı çeken bir proje oldu. Fragmanlarının yayınlanmaya başlanmasının arkasında dizi çok ilgi çekmişti. Başarılı bir tanıtım stratejisinin izlenmesi de diziyle ilgili haftalardır izleyicilerin büyük bir merak içinde olmasını sağladı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gelsin-hayat-bildigi-gibi-fuze-gibi-firladi-izleyiciye-gore-kalite-kazaniyor/1332227