Gelsin Hayat Bildiği Gibi sosyal medyada TT oldu, 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Show TV’nin BKM imzalı perşembe akşamlarına damga vuran dizisi ‘Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’ dün akşam yayınlanan coşku doymuş yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. İzleyicileri ekran başına kilitleyen bölüm bu hafta da sosyal medyanın gündeminden düşmedi. #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter Türkiye’de 5 saat 25 dakika her tarafında TT listesinde yer aldı. Ekranların fenomen karakteri haline gelen Sadi Payaslı da dün akşam sosyal medyanın en fazla konuşulan konularından biri oldu.

‘Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’nin on beşinci birim tanıtımı yayınlandı. “Kıvanç, organ tüccarı Sessiz Ramazan’ın yanındaki Kıvanç” sözlerinin seyirciyi şoke ettiği tanıtımda Sadi, Derya’yı Kıvanç’tan uzak durması için uyarıyor. 12-B sınıfına silahlı egemen düzenlenmesi gerilimi artırırken patlayan tabanca sesi akıllarda soru işareti yarattı. ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de yayınlanacak.

 

Peki dizinin 14. yeni bölümünde neler yaşandı? İşte teferruat: Son anda Serdar’ın gelip Najat’ı vurmasıyla gerçeğe fazla yakında olacak olan Songül, eline geçirdiği en büyük tanığı kaybetmiş oldu. Serdar bunun bir hatalı anlaşılma olduğunu söylese de hakiki amacının Najat’ı ortadan uyandırmak olduğu Songül’ü durum yerinden uzaklaştırdıktan sonra ortaya çıktı.

Semih’e karşısında zor durumda kalan Songül, Najat’ın ölmeden önce söylediği cümleyle Kırdarların bu işin aslında görünen kısmı ve üstlerinde birilerinin olduğunu anladı. Semih, Songül’ü bundan daha sonra daha dikkatli olması için uyardı.

Rıza’nın, kızı ve Gizem’i birbirinden uzaktan tutması Türkan’ın dikkatinden kaçmadı. Rıza, Gizem’in hüküm giymiş biriyle birlikte olmasından dolayı rahatsızlığını Türkan’a karşısında dile getirdi. Türkan duyduklarından sonradan Gizem ve Mert ilişkisi için Rıza’ya yalan söyledi. Gizem annesinin söylediği bu yalana Mert’i de karşılıklı etmeye çalışınca Mert bu duruma fazla bozuldu.

Esra kendini kurtarmak için Oğuz’a, Nedim’in Aylin’in babası olduğu yalanını söyledi. Bu haberle sarsılan Oğuz, Nedim’e sessiz kalması için bir arz para verdi. Oğuz’un Nedim hakkında bir takım şüpheleri olsa da Esra yalanlarıyla Oğuz’un aklını karıştırmayı başardı.

Aysel Hoca’nın bir hediyesiyle Songül ve Sadi aralarında kıskançlık tartışması yaşandı. Bu tartışma sonunda Songül, Sadi’nin geçmişiyle ilgili söylediği söze takıldı. Songül, daha önce hiç doğum günü kutlamamış olan eşi için sürpriz bir doğum günü kutlaması hazırladı.

Araz tamirhanede Nevzat’ı annesinden gelen mektupları yakarken yakaladı. Hiç beklemediği aniden geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan Araz, kendinden saklanan gerçekleri öğrenmek için İzmir’e dürüst yola çıktı.

Canlarda kalmaya sürekli Aylin, Oğuz’n itirazlarına karşın bambaşka bir ev tutma konusunda fikrini değiştirmedi. En yakın dostları, Can ve Zülfikar’ın anneleriyle birlikte Aylin kendine yeni bir yaşam kurmaya başladı.

Annesinin, Celal’le birlikte piknik programına yeralma istemeyen Melek, annesiyle sert bir tartışma yaşadı. Bütün her şeyin yoluna girdiğini düşünen Melek, annesinden duyduğu sözlerle kendini kapının önünde buldu.

Songül’ün sürpriziyle bir anda herkesi karşısında gören Sadi, büyük bir mutluluk yaşadı. Derya ve Kıvanç’ın da katıldığı kutlamada ikiliyi görebilen Sadi şaşkınlık yaşadı.

Serdar’ın son anda işinin çıkmasıyla bir şüpheliden yalnız başına açıklama almaya giden Songül, kendisini hiç umulmadık bir noktada son buldu. Songül’ün yanına koşan Sadi, ikisini de son anda kurtardı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gelsin-hayat-bildigi-gibi-sosyal-medyada-tt-oldu-15-yeni-bolum-fragmani-yayinlandi/1340531