TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine tarafından Kanal D'nin BKM yapımı Fazla Hoş Hareketler 2 ekibinden Arif Güloğlu bu haftaki bölümde yer almadı. 24 yaşındaki oyuncunun lenf kanseri şüphesiyle tedavi gördüğü ortaya çıktı. Her şey Mart başında Güloğlu'nun rahatsızlanmasıyla başladı.

Apar topar Ulus'ta özel bir hastaneye kaldırılan oyuncu akciğerlerinden ameliyat edildi. Doktor Güloğlu'nun kuvvetle sigarayı bırakmasını önerdi. Ardındaki yapılan tetkiklerde de genç oyuncunun lenf kanserine yakalanma ihtimali üzerinde duruldu.

Arif Güloğlu'nun ailesi oğullarının tedavisini memleketleri Ankara'da devam etmesini istedi.

Genç oyuncu şu günlerde hastalığıyla ilgili emin tanının konulmasını bekliyor.

Fazla Güzel Hareketler 2 ekibinin genç oyuncuya moral vermek için ellerinden geleni yaptığı ve kesintisiz görüntülü arama yaparak takviye verdikleri belirtildi.

BKM'den Arif Güloğlu açıklaması

BKM Mutfak bir tanımlama yaparak Arif Güloğlu'nun tedavisinin devam ettiğini duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
'Çok Güzel Hareketler 2 - Daha Aşağı Yapı oyuncularımızdan Sevgili Arif Güloğlu’na kısa bir vakit önce “lenfoma” teşhisi konulduğu doğrudur. Teşhisin derhal ardındaki çare süreci çok çabucak başlamış ve işlem artı yönde devam etmektedir. Oyuncumuzun eski sağlığına kavuşabilmesi için gerekli bütün süreçleri yakından takip ediyoruz.
 
Bilgilerinize sunarız.
BKM Mutfak'

SacitAslan.com olarak Arif Güloğlu'na acele şifalar diliyoruz...

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/genc-oyuncu-arif-guloglundan-cok-uzucu-haber-haberi-530570