Gelecek Gündem'in haberine tarafından projenin gerisinde Bir Takım Chp'lilerle birlikte Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şişli Belediye Meclis Üyesi Umut Şenol'un olduğu da belirtiliyor. Kendisinin Beşiktaş Belediye Başkanlığı'nı istediği iddiaları var.

AMAÇ MİLLETVEKİLLİĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE MECLİS ÜYELİKLERİNİ DİZAYN ETMEK..

Haber Sitesinin Milletvekilliği ve Belediye Başkan adaylarını belirlemek için kullanılacağı iddiaları CHP 'liler arasında konuşulmakta.
 
İddialı bir kadroyla okur karşısına çıkmaya hazırlanan ve YouTube kanalı da kuracağı belirli Gerçek Gündem'in Yayınlama Danışmanlığı koltuğuna deneyimli gazeteci Rıdvan Akar oturmuş, haber sitesinin Genel Yayın Yönetmenliği'ni ise hangi ismin üstleneceği merak konusu olmuştu.

Gerçek Gündem'in Genel Yayınlama Yönetmenliği'ni VOA Türkçe'de muhabir olarak tahsis yapan Hilmi Hacaloğlu üstlenecek. Hacaloğlu ve kadroda yer alacak öteki isimler, pazartesi günü yapılacak basın açıklamasıyla da duyurulacak.

BAŞAK DEMİRTAŞ'A TEKLİF SUNULDU, LEVENT ÜZÜMCÜ YAZAR KADROSUNDA

ÖTE TARAFTAN şu asıl kadar 17 tanınmış isme köşe yazarlığı teklifi sunulduğu ve bu isimlerden şimdilik oyuncu Levent Üzümcü ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Üzümcü ile birlikte yazarlık teklifi sunulan isimler aralarında yazar, öğretmen ve aynı zamanda HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi olan Başak Demirtaş, gazeteci Yeliz Koray, Çağlar Cilara ve İsmail Saymaz yer alıyor.

Projenin ardından ise Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol'un olduğu da belirtiliyor.

Acilen gözler, pazartesi günü yapılacak olan basın açıklamasında...

Kaynak: https://www.gelecekgundem.com/gercek-gundem-in-satisinin-arkasindaki-isim-umut-senol-mu/11411/

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/gercek-gundemin-satisinin-arkasindaki-isim-umut-senol-mu-haberi-538561