Gizli Saklı bitti ama Sinem Ünsal’ın sürprizleri bitmek bilmiyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Mucize Doktor dizisi ile büyük bir kariyer çıkışı sergileyen Sinem Ünsal, Nazlı karakteri ile izleyicilerde böylece büyük bir etki bıraktı ki, hala bunun izleri devam ediyor. Sinem Ünsal’ın yer aldığı projelere izleyicilerin ilgisi de Mucize Hekim’dan sonradan artık bambaşka bir noktaya geldi.

Elbet Bir Gün isimli Fox TV dizisinin başarısız bir işlem geçirmesinin arkasından, Sıcacık Saklı dizisi ile yine benzer ekranda izlediğimiz oyuncu, bu projeye de erken elveda demek durumunda kaldı. Halit Özgürlük Sarı ile iyi bir partnerlik süreci geçiren Sinem Ünsal, ne yazık fakat yeniden reytinglerin düşük gelmesinin talihsizliğini yaşadı. Oyuncunun bir yıl içinde başrolünde yer aldığı iki dizi de reytingler sebebiyle erken final yaparak sona erdi.

Sinem Ünsal’ın her projede kendisini daha da fazla geliştirmesi ve canlandırdığı karakterlerin ruhunu sergilemesi ise kariyer gelişimi açısından dikkatleri çekiyor. Kuytu Gizli gibi eğlenceli bir polisiye komedi dizisinde de fazla başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, yeni projesini buldu…

Gizli Saklı bitti ama Sinem Ünsal'ın sürprizleri bitmek bilmiyor! 1

Kubilay Aka ile birlikte yeni bir sinema filmine hazırlanan Sinem Ünsal, yine hayranlarını şaşırtacak. Gonca Vuslateri’nin senaryosunu yazdığı film projesi Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un desteği ile çekilecek.

Cenazemize Hoşgeldiniz isimli filmde Sinem Ünsal ile Kubilay Aka’nın partnerliğini izleyeceksiniz. Gonca Vuslateri’nin hakiki bir hikayeden yola çıkarak hazırladığı senaryoda Ozan ve İrem karakterlerinin eğlenceli hikayesini izleyeceksiniz.

Sinem Ünsal, Kuytu Saklı dizisindeki komedi performansı ile de iyi işler çıkartabileceğini göstermişti. Yeni sinema filmi bu anlamda oyuncunun kendisini daha da çok geliştirmesine vesile olacak.

Ozan ve İrem karakterlerinde Sinem Ünsal ile Kubilay Aka partnerliği de yakın zamanda sosyal medyayı fazlasıyla etkileyecektir.

Büşra Pekin, Favori Seda Altuner, Güven Hokna, Ufuk Özkan, Müge Boz, Şükran Ovalı, Yiğit Özşener, Reha Özcan ve Beren Gözyıldız gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı sinema filminin çekimlerinin de çok kısa bir vakit içinde başlaması bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gizli-sakli-bitti-ama-sinem-unsalin-surprizleri-bitmek-bilmiyor/1332589