Gizli Saklı dizisinde izleyicilerin Tardu Flordun’u gören ‘ne olmuş bu adama’ demeden geçmiyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Dar Gizli dizisi olur ya de yaz ekranında izleyicileri en çok hikayesine çekme potansiyeli olarak gözüken dizi. Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisinin de fazla başarılı bir seçim oldukları gözüküyor.

İlk üç bölümü yayınlanan Rahat Saklı dizisinin fragmanları bile sosyal ağ ortamında milyonun üstünde izlenmeler elde ediyor. Diziye olan ilgi büyürken, izleyicilerin dikkatini çeken birey ise Tardu Flordun oldu… Gizli Gizli dizisi ile birlikte Tarık karakteri ile ekrana geri dönen usta oyuncu, bütün 6 sene aradan sonradan baştan izleyicilerin karşısına çıktı.

Ancak Tardu Flordun’u ilk ilk kez birçok izleyici tanıyamadı. Kadroda kimlerin olduğunu bilmeyenler Tarık karakterini Tardu Flordun’un canlandırdığından bile habersiz… Çünkü oyuncudaki metamorfoz herkesi hayrete düşürdü.

Gizli Saklı dizisinde izleyicilerin Tardu Flordun'u gören 'ne olmuş bu adama' demeden geçmiyor! 1

Sosyal medyada diziyle ilgili en fazla paylaşılan mesajların başında da Tardu Flordun’daki bu metamorfoz geliyor. Yüzündeki belirgin değişimler ile sanatçı oyuncu bundan böyle tanınması kuvvet bir durumda.

Bir izleyici şu yorumu yaptı: “Bakımlı Saklı dizisinde Tardu Flordun’u gördüm. Yüze müdahaleler ve dolgu yasaklansın.”

Bir diğer dizi izleyicisi ise, “Aman Allah’ım ne olmuş bu adama böyle?! Binbir Gece’nin Kerem’i Tardu Flordun” ifadesini kullandı. Binbir Gece dizisi Türkiye’de ve dünyanın çoğu ülkesinde başarılar kazandı.

Gizli Saklı dizisinde izleyicilerin Tardu Flordun'u gören 'ne olmuş bu adama' demeden geçmiyor! 2

Binbir Gece’de Kerem karakteri ile akıllara yazılan ünlü oyuncu, o günlerden bu günlere koskocaman bir başkalaşım göstermiş olarak ekranlara dönüş yaptı.

Ünlü oyuncunun estetiği fazla abarttığını bildiren izleyiciler keza hikayedeki Tarık karakterinin Karadeniz şivesini de fazlasıyla eleştiriyor.

Kuytu Saklı dizisinde başroldeki Sinem Ünsal ve Halit Hür Sarı dek Tardu Flordun da sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gizli-sakli-dizisinde-izleyicilerin-tardu-flordunu-goren-ne-olmus-bu-adama-demeden-gecmiyor/1328180