Gizli Saklı dizisini sıkılmadan keyifle izliyoruz ama bu reytingler ne böyle!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan ve üçüncü bölümü geride kalan Rahat Saklı dizisinin reytinglerini görenler şaşırmadan edemiyor.

Yaz ekranının en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıkan Gizli Saklı, ortalamanın aşağıda gelen reytingleri ile izleyicileri de şaşkına çevirdi. Kimi seyirciye tarafından başrol uyumsuzluğu var. Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’nın iyi bir dizi çifti olmadığını düşününler olsa da buna katılmayan da çok pozitif izleyici bulunuyor.

Rahat Gizli ayrıca eğlenceli keza de renkli bir hikayeye sahip ve yaz ekranında tam da izleyicilerin beklentisini karşılayan bir üretim gibi duruyor. Oysa reyting sonuçlarının düşük gelmesi herkesi şaşırtmış durumda.

Dizinin üçüncü bölümü 22 Haziran akşamı yayınlandı ve bütün kişiler kategorisinde dördüncü olması iyi bir göstergeydi. AB’de günü altıncı bitiren dizi, ABC1’de ise beşincilik elde etti.

Kuytu Saklı’nın hayranları, sıkılmadan ve neşeyle izledikleri dizinin düşük reytingler almasına üzülüyor. Hem oyunculuk performansını beğenen keza başrol çiftinin uyumunun ve enerjisinin iyi olduğunu belirten sadık izleyiciler, reytinglerin azıcık daha artmasını temenni ediyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gizli-sakli-dizisini-sikilmadan-keyifle-izliyoruz-ama-bu-reytingler-ne-boyle/1328166