Gizli Saklı setinde birbirlerinin arkasından konuşan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı, nasıl oldu da aşık oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Ekranların iki kabiliyetli genç oyuncusu Sinem Ünsal ile Halit Hür Sarı’nın Fox TV’de yayınlanan Dar Gizli dizisinin setinde başlayan aşkları bütün hızıyla devam ediyor.

Kuytu Saklı dizisi tatmin edici reytingi alamayınca erken final yaptı. Sinem Ünsal, Bağımsızlık Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda, dizinin setinde başlayan ilişkisinden, özel hayatına dek çarpıcı böylece fazla açıklamada bulundu.

Sinem Ünsal aşkı başta yaşadım itirafıyla da şaşırttı. Hoş oyuncu, Hakan Gence’nin “2021’de ‘Aşkı yaşayıp yaşamadığımı bilmiyorum’ demişsin…” sözleri karşı şunları söyledi; “Evet, söylemiştim. Lakin şu lahza aşkı yaşadığımı düşünüyorum. Çünkü bu daha önce hiç yaşamadığım bir şeydi ve kendimce aşk bu. Karşındakini tamamiyle görmek istiyor, her dakika sevebilecek yeni bir şeyini arıyorsun. Aşk kendimce olumlama… Bu onun negatif özelliklerini görmemek değil, olumluları daha fazla gördüğün için onu tolere ediyorsun.”

Gizli Saklı setinde birbirlerinin arkasından konuşan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı, nasıl oldu da aşık oldu! 1

Bu sözleri Halit Özgür Sarı için sarf eden oyuncu birlikteliğinin güzel gittiğine uyarı çekerek, “Nazar değmesin; mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Halit Özgürlük Sarı ile fazla zıt karakter olduklarını gösteren Sinem Ünsal, “İlk tanıştığımızda birbirimizin ardından bile konuşmuşuz” sözleriyle şaşırttı.

Oyuncu o anları şöyle anlattı; “Sete çıkmıştık, ‘Ben bu çocukla yapamam’ dedim. O da aynısını demiş. Karşılıklı noktamız yoktu, hayata bakışlarımız fazla farklıydı. Fakat onda bir şeytan tüyü var, bende de sabır. İş arkadaşı olarak mükemmel arkadaş olduk. Vakit geçirdikçe aniden oldu. Onun kendisine vuruldum, tek bir şey değil, iyice kendi varlığı…”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gizli-sakli-setinde-birbirlerinin-arkasindan-konusan-sinem-unsal-ve-halit-ozgur-sari-nasil-oldu-da-asik-oldu/1335417