Gönül Dağı dizisine yeni katılan Selma kim ve hikayeyi nasıl değiştirecek?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı’nın üçüncü sezonda da başarılı performansı devam ediyor. Çift haneli reytinglere çıkma başarısı sergileyen dizi, ikinci sezon finalinde ayrılan Istek karakterinin ardındaki bir takım değişimler yaşıyor.

Başrolde Berk Atan yalnız kalırken, Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığına hala alışamayan birçok izleyici bulunuyor. Dizinin kadrosu genişlemeye devam ederken, yeni karakterin sahibi de Melis Sevinç olarak ortaya çıktı. Selma öğretmen karakteri ile Gönül Dağı dizisine 71. bölümde katılan oyuncu, hikayenin gidişatında bazı değişikliklere yol açacak.

Dizide Gedelli kasabasına yeni tahsis edilen Selma hoca karakterini başarıyla canlandıran Melis Mutluluk, güzelliği ve yeteneğiyle daha birincil sahnesinde izleyicilerin beğenisini topladı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlanan 71. Bölümün finalinde öğrencileriyle yaptığı bir gezide izlediğimiz Melis Mutluluk’in hikayesini önümüzdeki bölümlerde öğrenme şansını elde edeceğiz. Selma karakteri doğrusu Sait Seçkin’in canlandırdığı Divana karakterinin kızıdır.

Karısını kaybedince aklını yitiren ve kendini dağda bir kulübeye kapatarak elekle güneş toplayan Divane’nin geride kalan minik kızı, yetiştirme yurdu ve koruyucu aile yanına büyümüş ve hoca olmuştu.

Kader, Selma öğretmeni öz babasının yakınındaki bir kasabaya sürükledi. Bilgisi, zekası ve acayip öğretme metotlarıyla Gedelli’de kısa sürede uyarı çekecek ve öğrencilerin gözdesi olacak Selma hoca karakterini canlandıran Melis Sevinç, rolünü şu sözlerle anlattı:

“Aslında Selma öğretmen karakterinden 1 sene önce haberimiz olmuştu ve biz karakteri de işi de fazla sevip heyecanlanmıştık. Lakin hikayenin akışında değişiklik olunca Selma hoca karakterinin hikayeye girişi şimdi gerçekleşti.

Benim ailem ve çevremdeki birçok birey severek peşine düşüp takip ediyorlardı diziyi. Ben de izlediğimde fazla beğendim. Hikayesi, karakterleri çok realist, samimi geldi bana… İzleyicilerin beğenisini kazanmış böyle bir güzel bir dizide oynamak benim için de güzel bir kısmet ve deneyim olacak.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gonul-dagi-dizisine-yeni-katilan-selma-kim-ve-hikayeyi-nasil-degistirecek/1339921