TV100'ün haberine göre Gonca Sağlam, geçmişte yaptıkları bir tartışma sırasında Uğur Akkuş’un kolunu kırdığı iddiasıyla İstanbul Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na kabahat ilanında bulunmuştu. 2017 başlayan ve 3 yıldır süren soruşturma sonunda Uğur Akkuş hakkında 7. Asliye Ceza Duruşması’nde “Kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek biçimde isteyerek yaralama” kabahatiyle dava açıldı.

Gonca Sağlam ayrıca 2017 senesinde eşi Uğur Akkuş’un Göktürk’teki villalarında yaptıkları tartışma sırasında da burnunu kırdığını belirterek davacı olmuştu. Davanın 17. celsesinde karar çıktı ve Akkuş’un yaralama eylemi neticeyi kemik kırığına neden olduğu bahanesiyle istinaf yolu sarih olmak üzere 1 sene, 7 ay 15 gün mapus cezasıyla cezalandırılmasına karar verildi. Akkuş daha evvel de aynı kabahatten karar giydiği için cezasında indirim yapılmadı.  

Uğur Akkuş medyaya yansıyan bu büyüme üzerine sahibi olduğu holdingin sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve daha önceki eşinin 7 sene evvel yaptırdığı burun estetiği operasyonunu burun kırığı gibi gösterip kendisini karalamaya çalıştığını belirtti. Uğur Akkuş’un avukatı Duygu Ateşoğlu da netleşmiş bir mapus kararının olmadığını, istinaf yasa yoluna müracaat ettiklerini ifade etti.

Öte yandan Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’la Ulus’ta bir mekân çıkışı görüntülendi. Ablası Funda Şallı’nın doğum gününü kutlayan şanlı manken, eşiyle dışarı el ele çıktı.

Otomobillerine doğru yürüyen çift, bu kere konuşmak istemedi.

Son yarıyılda peş peşe 3 mecmuaya birden kapak olan Uğur Akkuş, bu mevzuyla alakalı suallere de cevap vermedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com