Gönül Dağı dizisi hayranları unutamayacakları bir ana hazır olsun!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinin Cumartesi akşamları yayınlanan yeni bölümleri izleyenleri ekran başına topluyor. Üçüncü sezonu başlayan dizinin hikayesinde Doktor Kenan ile hemşire Elif karakterleri yavaşça öne çıkmaya başlıyor. İkinci sezonda hikayeye dahil olan Hekim Kenan rolünde Serkan Kuru epeyce başarılı bir çıkış yaptı.

Elif karakterinde ise ilk dizisinde büyük başarı sergileyen Zümre Meğreli, geniş bir izleyici kitlesi göre da belli birisi haline geldi. Elif’in dizinin ilk iki sezonunda yaşadığı büyük düş kırıklıkları ve kandırılma halleri yerini, üçüncü sezonda ayrı bir duyguya bırakacak. Artık Elif için aşk doymuş günler başlıyor.

Gönül Dağı dizisi hayranları unutamayacakları bir ana hazır olsun! 1

Elif bununla birlikte Doktor Kenan’ı da ruhsal çöküntüden çıkartmak için büyük uğraş sergileyecek. Dizinin ikinci sezon finalinde Dilek karakteri ölmüştü. Gülsim Ali İlhan’ın hikayeden ayrılmak istemesi üzerine yaşanan bu ani vefat ile birlikte izleyiciler fena sarsılmıştı.

Hikayenin içinde Istek’i kurtaramamanın üzüntüsünü yaşayan Kenan karakterinin içinde bulunduğu psikolojik yıkımdan çıkması için en önemli fırsat Elif ile başlayan aşka dürüst adımları olacak gibi gözüküyor.

Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezon başlangıcı olan 66. bölümde Elif ile Kenan’ın arasına soğuk rüzgarlar girmesi ise dizi hayranlarını bir hayli üzmüştü. İzleyiciler onlardan evliliğe içten bir adım bekliyor ve bunun birincil işaretlerinin 67. bölümde verilmesi bekleniyor.

Gönül Dağı dizisi hayranları unutamayacakları bir ana hazır olsun! 2

Ameliyat ettiği Istek’i kurtaramadığını düşünen ve suçluluk hisseden Kenan, Elif’den uzaklaşırken, aralarında hiçbir sorun yokken onun soğuk davranışlarına kasıt veremeyen genç kız, bunalıma girdi.

Dedesi Ciritçi Abdullah’la manevi bir yolculuğa çıkan Kenan yeni bölümde, çok sevdiği ve kaybetmekten korktuğu Elif’e hiç beklenmediği bir sürpriz hazırlıyor. İki aşığın hayatlarının dönüm noktası olacak bu sürprizi 67. bölümde yayınlanacak ve Gönül Dağı dizisi hayranları için de unutulmaz bir anı olacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gonul-dagi-dizisi-hayranlari-unutamayacaklari-bir-ana-hazir-olsun/1335849