Gönül Dağı dizisinde Gülsüm Ali İlhan’ın yerine gelecek isim o olursa hiç şaşırmayın!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Anadolu’nun bozkırında yaşanan sevdaların, dostluğun, komşuluğun naif yanını ortaya koyan hikayesi ile çok seviliyor Gönül Dağı dizisi. Yeniden beri diziyi takip edenler, ekranın bu ayrı ve arkadaş canlısı hikayesini bağrına basmış durumda. Gönül Dağı’nı gönül vermiş izleyiciler, TRT1 ekranlarında yayınlanan dizinin sezon finalinde fazla can sıkıcı bir sonla karşılaşmıştı.

Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan, ekrandaki onlarca dizi içinde Gönül Dağı’ndaki Taner ve Istek olarak çok sevildiler, çok özel bir yere konuldular. Oysa Gülsüm Ali İlhan’ın içinden gelerek olduğu konuşulan ayrılığı sonrası, diziyi takip edenler yeni sezonu ilgiyle beklemeye başladı.

Dilek’in yaşanan bir heyelanda hayatını kaybettiği ve Taner’in dünyasının başına yıkıldığı sezon finali hala izleyenlerin hafızalarında. Yürekleri dağlayan bu ölümle birlikte yeni sezonda Dilek karakterinin yerini aratmayacak bir diğer karakterin gelmesini bekliyorlar.

Gönül Dağı dizisinde Gülsüm Ali İlhan'ın yerine gelecek isim o olursa hiç şaşırmayın! 1

Bu boşluğu kim ve nasıl bir şahsiyet dolduracak, şu anda diziyi peşine düşüp takip edenlerin en büyük sorusu bu… Gülsüm Ali İlhan, diziye öyle çok yakışıyordu ancak tıpatıp onun gibi naif duruşlu bir ad, bir karakterin gelmesi bekleniyor Gönül Dağı’na…

Berk Atan’ın şimdilik partnersiz kaldığı bir süreç yaşanıyor. Dizinin senaristlerinin ve yapımcısının bu duruma bir tedavi aradıkları anlaşılır. Oysa henüz bir netlik yok. Lakin Berk Atan’ın yaz sezonunda bir filmde rol aldığı ismi görenler, ‘Neden olmasın?’ demeye başladı bile!

Berk Atan, şu sıralar Yağmur Tanrısevsin ile birlikte Üçüncü Gün isimli bir sinema filmi için kamera karşısına geçiyor. Setten iki oyuncunun kareleri de paylaşıldı. Bu fotoğrafı görebilen Berk Atan hayranları ve Gönül Dağı izleyicileri de Tanrısevsin ve Atan’ı hemen birbirlerine yakıştırmaya başladılar.

Gönül Dağı dizisinde Gülsüm Ali İlhan'ın yerine gelecek isim o olursa hiç şaşırmayın! 2

Yağmur Tanrısevsin, ekranlara en son Kalp Yarası ile gelmiş ve büyük alkış toplamıştı. Genç kuşağın başarılı oyuncuları arasında bulunan Yağmur Tanrısevsin, ters köşe karakterlerde olduğu kadar naif, duygulu, sevgi dolu karakterleri de başarıyla canlandırıyor. Duruşu, tavrı, tarzı ile takdire değer oyuncunun Gönül Dağı dizisine fazla yakışacağı da sosyal medyada şimdiden yorumlanmaya başladı!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, Eylül ayında izleyici ile buluşacak. Bu süreçte yapılan yorumlarla birlikte Yağmur Tanrısevsin adının ön plana çıkması da hiç ihtimal dışı değil! Bir De Tanrısevsin’in şu anda bilinen bir diğer dizisi yok! Işlem neyi gösterir her zaman birlikte takip edeceğiz lakin ortaya meydana çıkan bu fotoğraflardan sonra Gönül Dağı’na bayan partner arayışında Yağmur Tanrısevsin ismi, hiç de kötü bir seçim olmayacak gibi görünüyor!

giderken Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin’in oynadıkları Üçüncü Gün filminin çekimleri başladı. Mustafa Kotan’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde sosyal medya üzerinden tanışan ve sevgili olan iki gencin hikayesi anlatılıyor. Filmin oyuncu kadrosu da hayli iddialı isimlerden oluşuyor: Derya Alabora, Nursel Köse, Zuhal Yalçın, Nurseli İdiz, Efe Tunçer, Zeynep Ecem Karavus, Ceren Taşçı filmin kadrosunda.

Gönül Dağı dizisinde Gülsüm Ali İlhan'ın yerine gelecek isim o olursa hiç şaşırmayın! 3

Hikayesini Ece Yosmaoğlu’nun yazdığı romantik komedi türündeki filmde Yağmur Tanrısevsin (Elya) ve Berk Atan (Semih) sosyal ağ üzerinden tanışan iki sevgiliyi canlandırıyor. Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin’in filmi şimdiden merakları uyandırmış durumda. İki oyuncunun partner olarak filmdeki enerjileri de heyecanla bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gonul-dagi-dizisinde-gulsum-ali-ilhanin-yerine-gelecek-isim-o-olursa-hic-sasirmayin/1331406