Gönül Dağı dizisinde Taner’den sonra bu sefer Cemile’ye üzüleceksiniz!

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan, üçüncü sezona yine zirvede başlayan Gönül Dağı’nın altmış yedinci bölümü 10 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllardan beri dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtan Gönül Dağı, geçen hafta üçüncü sezona etkin bir şekilde başladı. Gülsim Ali İlhan’ın ikinci sezon finalinde ayrılmasının arkasında Dilek karakteri bundan böyle hikayede değil. Taner’in çocukluk aşkı ve eşi olan Istek öldü ve bu şart da diziye keder getirdi. Şimdi ise dizi hayranları Nazlı Pınar Kaya’nın canlandırdığı Cemile’nin afiyet sorunlarına üzülecek.

Gönül Dağı dizisinde Taner'den sonra bu sefer Cemile'ye üzüleceksiniz! 1

Gönül Dağı’nda bu hafta neler olacak? İşte dizinin yeni bölümünden birincil bilgiler: Gedelli kasabasının boşaltılmaması için canla başla çalışan Taner’in karşısında bakanlığın gönderdiği mühendis durmaktadır. Taner, mühendis engelini aşıp kasabanın taşınmasını durdurabilecek midir?

Izdivaç yıldönümleriyle Dilek’in ölüm gününün çakışması, Asuman’ı mutsuz etmektedir. Ramazan’ın bu durumu ortadan uyandırmak için Asuman’a hazırlayacağı sürpriz ne olacak?

Dilek’in ölümünden çok artı etkilenen ve kesintisiz kendini suçlayan Kenan, Elif’i de kaybetmekten korkmaktadır. Ciritçi Abdullah ile çıktığı yolculuktan sonra Kenan’ın alacağı karar ne olacak?

Veysel’in Ankara’ya iş için gitmesinden sonradan Cemile süresiz rahatsızlık belirtileri göstermeye başlar. Hastaneye gidince öğreneceği hakiki ne olacak?

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda öteki oyuncular şöyle sıralanıyor:

“Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş ve Sercan İnceer.”

Gönül Dağı yeni bölümüyle 10 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gonul-dagi-dizisinde-tanerden-sonra-bu-sefer-cemileye-uzuleceksiniz/1335615