Gönül Dağı’nın Selami’si Eser Eyüboğlu önce üzdü sonra sevindirdi!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – TRT 1’in iki sezondur devam eden dizisi Gönül Dağı, üçüncü sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. İkinci sezonda cumartesi akşamının reyting birinciliğini elden bırakmayan dizinin sevilen oyuncularından biri olan Eser Eyüboğlu izleyiciyi önce üzdü sonra da sevindirdi.

Gönül Dağı’nda Selami Ferses isimli bir karakteri canlandıran Eser Eyüboğlu, cana yakın karakteriyle tüm izleyicilerin kalbini kazanmış durumda. Oyunculuğunun yanında müzisyenliğiyle de alaka odağı olan Eser Eyüboğlu’nun seslendirdiği şarkılar sosyal ağ ortamında da fazla konuşuluyor ve oyuncuya olan alaka de aralıksız artıyor.

Kısa süre önce dizinin çok sevilen bu oyuncusu hakkında tatsız bir haber gelmişti. Bu habere göre Eser Eyüboğlu, üçüncü sezonda Gönül Dağı’nda yer almayacaktı. Başarılı oyuncu diziden ayrılmıştı. Bu haber oyuncunun ve dizinin hayranlarını oldukça üzmüştü.

Gönül Dağı’nın Selami’si Eser Eyüboğlu önce üzdü sonra sevindirdi! 1

Ama bu üzücü haber kısa sürdü. Çünkü son olarak Eser Eyüboğlu’nun diziden ayrılmayacağı ortaya çıktı. Durumla ilgili sosyal ağ hesabından yorumlama yapan Eyüboğlu, paylaşımında “Gönül Dağı’nı özleyenler ellerini kaldırsın! Yeni sezonda yine görüşürüz…” diye yazdı. Eyüboğlu’nun bu paylaşımı dizinin hayranlarını fazla mutlu etti.

Üçüncü sezonuyla eylül ayında ekrana gelecek olan Gönül Dağı dizisinin başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyordu. Ancak Gülsim Ali İlhan diziden ayrıldı. Dolayısıyla baş bayan karakter boşta kaldı. Gülsim Ali İlhan’ın yerine gelecek ad büyük bir merakla bekleniyor.

Gönül Dağı’nın ikinci sezon finalinde Berk Atan’ın canlandırdığı Taner ve Gülsim Ali İlhan’ın hayat verdiği Istek çığ aşağı kalmıştı. Dilek hayatını kaybetmişti. Dolayısıyla Berk Atan’ın şu lahza bir partneri bulunmuyorDizinin senaristlerinin ve yapımcısı arayışlarını sürdürüyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gonul-daginin-selamisi-eser-eyuboglu-once-uzdu-sonra-sevindirdi/1331860