Gönül filmine yorumlar gösteriyor ki hayranları Şevval Sam’ı farklı bir rolde görmeyi çok özlemiş!

.com/Detaylar – Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’i başrollerde buluşturan ve izleyicileri büyülü bir aşk hikayesine içeren Gönül filmi 10 Ağustos’ta Netflix’te gösterime girdi. Filmde rol alan manâlı isimlerden biri de Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’dı. Filme yapılan yorumlar hayranlarının Şevval Sam’ı farklı bir rolde görmeyi ne değin özlediğini gösterdi.

Çekimleri geçen sene Antalya’da yapılan Gönül filminde Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’in yanı sıra arasında Bülent Belli Fayda, Ali Seçkiner, Selim Bayraktar, Şevval Sam gibi artist isimlerin yer aldığı bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Filmin en uyarı çeken oyuncusu ise Şevval Sam oldu.

Gönül filmine yorumlar gösteriyor ki hayranları Şevval Sam’ı farklı bir rolde görmeyi çok özlemiş! 1

Usta oyuncu Şevval Sam, bütün beş sezondur devamlı Fox TV dizisi Yasak Elma’da rol alıyor. Dizinin eylül ayında başlayancak altıncı sezonunda da rol alacak olan Şevval Sam burada son derece süslü ve gösterişli bir şahsiyet olan Ender’i canlandırıyor.

Beş yıldır Ender karakterini canlandıran Şevval Sam izleyicinin gözünde bu rolle böylece özdeşleşti ancak başarılı oyuncunun Gönül filmindeki karakteri herkesi şaşırttı. Çünkü Şevval Sam, Gönül filminde bir çingene kadını canlandırıyor. Yani Yasaklanmış Elma’daki Ender’le adamakıllı ters bir kişilik.