Görünüşe göre bu yazın iki rakibi Tozluyaka ve Duy Beni olacak!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Bir lise dizisi olan Kardeşlerim’in büyük alaka görmesi üstüne kanallar bu yaz aynı türden iki diziyi ekrana getirmeye karar verdi: Tozluyaka ve Duy Beni. Her iki dizi de daha başlamadan izleyiciler kadar karşılaştırılmaya başlandı.

ATV’nin ikinci sezonunu başarıyla tamamlayan Kardeşlerim dizisinin gördüğü büyük ilgi üstüne iki yeni lise dizisi ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan Tozluyaka ve Duy Beni, benzer hikayeleri nedeniyle bu yazın iki sıkı rakibi olarak karşımıza çıkacak.

Görünüşe göre bu yazın iki rakibi Tozluyaka ve Duy Beni olacak! 112

İlk bölümü 27 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan Fox TV dizisi şehrin yoksul mahallesinden dört gencin, zengin çocukların okuduğu bir kolejde eğitime başlamasını konu alıyor. Kolejdeki zengin aile çocuklarından bir grup, Tozluyaka’dan gelen diğer grubun azılı düşmanı olacak ve onları okuldan göndermek için elinden geleni yapacaktır.

Duy Beni ise Star TV’de ekrana gelecek. Yine lisede geçecek bu dizinin yayınlanacağı gün ise demin açıklanmadı. Her iki diziden yeni görüntüler geldikçe izleyicilerin yaptıkları yorumlar bu yaz her tarafında çok sıkı bir mücadeleye şahit olacağımızı gösteriyor.

Görünüşe göre bu yazın iki rakibi Tozluyaka ve Duy Beni olacak! 113

Kimi izleyiciler Tozluyaka’yı Kardeşlerim’e fazla benzeterek eleştirirken kimileri enerjisi çok yüksek yeni bir dizinin geldiğini belirtiyor. Bu izleyiciler Tozluyaka’nın Duy Beni’den fazla daha heyecanlı göründüğüne uyarı çekiyor.

Okullarda öğrenciler aralarında yaşanan zorbalıklara dikkat çekecek Duy Beni, daha fragmanıyla bir takım izleyicileri kendine aşık etti. Ama gerçek şu ancak ne değin eleştirilirse eleştirilsin iki dizi de büyük bir heyecanla bekleniyor. Tozluyaka ve Duy Beni’nin mücadelesinin sonucu ne olacak yakında göreceğiz.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gorunuse-gore-bu-yazin-iki-rakibi-tozlu-yaka-ve-duy-beni-olacak/1327935