Gül Masalı dizisine katılan Keremcem herkesin kafasını karıştırıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Gül Masalı isimli dizinin son transferi Keremcem oldu. Pandemi döneminde müzikle ilgilenen ve dizilerde yer olmak istemeyen meşhur oyuncu, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada artık müzik çalışmalarına daha çok tartı vereceğini söylemiş ve hayranları da oyunculuğa ara verebileceği endişesine kapılmıştı.

Ancak Keremcem bu açıklamalarından kısa bir vakit sonra Gül Masalı isimli atv dizisiyle birlikte her yerde setlere dönüş yaptı. Oyuncunun Fuat karakteri ile diziye katılması ile birlikte öykü de oldukça hareketlendi.

Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Gül Masalı dizisinin hikayesinde dramın ağırlığı artmaya başlarken, Fuat karakterinin gelişi ile birlikte de hikayede Gonca’nın aklı fazlasıyla karışmaya başladı.

Fuat’ın gelişi ile birlikte bütün gerçeklerin ortaya çıkmasını isteyen dizi hayranları, yalnızca Gonca’nın yok izleyicilerin de aklının Fuat sebebiyle karştığını belirten yorumlar paylaşıyor.

Keremcem ile Gülper Özdemir ikilisinin partnerliğini bekleyenler ise, Fuat ile Gonca’nın aşk yaşaması için senaristlere mesaj yollamaya başladı. Hikaye nasıl ilerleyecek bilinmez fakat Keremcem’in diziye katılmış olması hem ekibi keza de hikayeyi güçlendiren bir tesir yaratmış durumda.

Gül Masalı dizisine katılan Keremcem herkesin kafasını karıştırıyor! 1

Keremcem hayranları da uzun süredir ekranda göremedikleri oyuncuyu baştan izlemekten memnun. Keremcem en son 2019 yılında yayınlanan Kimse Bilmez isimli atv dizisiyle televizyonda yer almıştı.

Gül Masalı dizisi atv’nin yaz döneminde iyi reytingler beklediği bir proje. Keremcem ile birlikte hikayenin güçlenmesi de dizinin uzun zaman devam edebilmesi noktasında önemli bir fazla oldu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gul-masali-dizisine-katilan-keremcem-herkesin-kafasini-karistiriyor/1332420