Geçtiğimiz sene koronavirüs testi fazla çıkan ve gördüğü tedavi ardından iyileşen Gülben Ergen, gözlerinden operasyon geçirdi. Ünlü şarkıcı, ameliyattan çıktığı anları 4,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak, sağlık durumu hakkında veri verdi.

"AMELİYATTAN KARİZMA ÇIKTIĞIM DOĞRUDUR"



Ergen, "Ameliyattan karizma çıktığım doğrudur... Ne zamandır beni gözlük kullanımına zorlayan, baş ağrısı ile yaşadığım sorunla bugün vedalaştım. Yarın yaşam tüm hızı ve coşkusu işe devam edecek. Cin Ali gözlerim daha da keskinleşecekmiş... Vay arkadaş!" ifadelerini kullandı. Takipçilerinden şarkıcıya fazla sayıda "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

"BU SEVİNÇLE MANTI AÇASIM GELDİ"

Ardından Mustafa Erdoğan ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları Atlas, Ares ve Güney ile sarıldıkları bir fotoğrafı paylaşan Gülben Ergen, paylaşımına, "Anne her gece sen bizi yatırıyorsun, bu gece biz seni yatıralım dedik. Dinlen anne işlenmiş mı?' (Bu neşeyle yataktan kalkıp, mantı açasım, iki takla atasım, dolabın dibine sakladığım gofretleri çıkartasım geldi.) O Kadar sevindim, yine de odalarına gidip, 'İyi geceler' diyesim var. Fakat lambanı kapat, uyu yok mi?" notunu düştü.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/gulben-ergen-ameliyat-gecirdi-haberi-541463