Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca’nın buluşması Gül Masalı dizisinin şansı oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Gül Masalı dizisi pazar akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmaya başladı. Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir ikilisi de çoktan yeni dizi çifti olarak sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı.

Çekimleri Isparta’da devam eden dizi, isminden de anlaşılacağı üzere bölgenin güllerle astarlı tarlalarının içinde çekiliyor. İçinde ayrıca mücadeleyi hem de aşkı barındıran bir hikayesi olan Gül Masalı, ilk bölümünün gerisinde da izleyicilerden olumlu yorumlar aldı.

Dizinin iki başrol oyuncusu Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir, atv’nin youtube kanalındaki sohbette diziyle ilgili detaylardan bahsetti. Gülper Özdemir, aşkın orijinal halini izleyicilerin bu dizide bulacağını belirtirken, Erdem Kaynarca da aşk olmadan zaten hayatta bir hikayenin var olmasının kuvvet olduğuna aksan yaptı.

Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca'nın buluşması Gül Masalı dizisinin şansı oldu! 1

İki genç oyuncu diziden önce tanışmıyordu ve bu proje bir uçtan bir uca tanıştılar. İlk kez deneme çekimlerinde bir araya geldiklerini anlatan Erdem Kaynarca, “İlk oynamaya başladık ve biz böyle olacağız dedim. Her halde olursa Gülper ile beraber oynayacağız dedim. Gülper ile oynamaya başladığımda sözde uzun süredir oynuyormuş rahatlığındaydım” diye konuştu. Özdemir de partnerinin bu sözlerinin kendisi için de geçerli olduğunu ifade etti.

Deneme çekimleri esnasında birbirleri ile iyi düzen yakalayan Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca, yapımcı kadar da seçim edilerek Gül Masalı dizisinin çifti oluşturuldu.

İki genç oyuncu da birbirleri ile ayrıca düzenli hem de yüksek enerjiye sahip. Gül Masalı dizisi için böyle bir çiftin ortaya çıkması da bir kısmet olarak değerlendirilebilir.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gulper-ozdemir-ile-erdem-kaynarcanin-bulusmasi-gul-masali-dizisinin-sansi-oldu/1327905