Gülse Birsel’in yeni filminin çekimlerini bitiren Şebnem Bozoklu hemen başka bir film için sete koştu!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar-Yetenekli oyuncu Şebnem Bozoklu ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan Elbet Bir Gün adlı diziyle geldi. Dizi yeterli reyting alamayınca kısa sürede final yapmıştı.

Oyuncu, Elbet bir Gün’ün finalinden sonradan kariyerinde dijital platformlardaki yapımlara ve sinema filmlerine tartı verdi. Ünlü senaryo yazarı Gülse Birsel’in Disney Plus için çektiği Yılbaşı Gecesi adlı filmin kadrosunda rol bölge oyuncu filmin çekimleri biter bitmez yeni sinema filmi için sete girdi.

Şebnem Bozoklu, Mahsun Kırmızıgül’ün çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan yeni filmi Prestij Meselesi ile bu kez sinema salonlarında hayranlarıyla buluşacak.

Oyuncu hayranlarına müjdeyi sosyal medyadan verdi. Prestij Meselesi filmi için start verildiğini bildiren Bozoklu,  “Yakında ben de aranızdayım” sözleriyle heyecanını paylaştı.

Yapımcılığını Ebat Film şirketiyle Murat Tokat’ın üstlendiği filmde, 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik şirketini kurduğu dönem anlatılacak.

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu Prestij Meselesi, merhum müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Anadolu’nun dört bir yanından bulduğu kabiliyetli genç müzisyenleri keşfetme öyküsünü ve Özcan Deniz, Haluk Levent ile Mahsun Kırmızıgül’ün starlığa uzanan yolculuklarını konu alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Şebnem Bozoklu ile birlikte, Eser Yenenler, Melisa Döngel, Engin Hepileri, Biran Damla  Yılmaz ve Mahsun Kırmızıgül’ün Amerika’da sinema eğitimi bölge oğlu Mahmut Kırmızıgül yer alıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gulse-birselin-yeni-filminin-cekimlerini-bitiren-sebnem-bozoklu-hemen-baska-bir-film-icin-sete-kostu/1338130