Gülşen'in bu açıklaması üzerine Seyhan Aristokrat’da sosyal medyasından epeyce ses getiren açıklamalara imza attı.

Aristokrat şu ifadeleri kullandı:

''Bak Sevgili Gülşen Boşanma İddiaları dürüst. Çünkü kaynağım senin yakınından. Ben bunu dedikten sonra hepimiz biliyoruz oysa hemencecik kocanla numaradan çarşı pazar, alışverişe çıkmış görüntüleriniz basına numaradan yakalanmalar olacak. Bu numaraları basında yemez bende. O numaralar milattan önce olağan taktikler. Biz yemeyiz! Evet iddiamda ısrarcıyım. Karşılıklı boşanma kararı alındı. Sevgili Gülşen bir adım daha öteye gidiyorum. Ozan yeni albüm çalışması yaptığı bir hatuna gönül verdi, buda mı yalan? Yahut biz kimsen ayrılmasını istemeyiz. Mutsuzluğunu da istemeyiz kardeşim. Lakin istihbaratımın sağlam olduğuna acilen daha fazla muhakkak oldum. Ozan ile aranızdaki diyaloğu da ekranda anlattım. Dediklerimin doğruluğunu sende biliyorsun. Ozan’da biliyor ALLAH’ta. Biz kimseye ahlak dersi verecek kadar namuslu değiliz! Amma mutlu yuvası ve çocuğu olan bir Anne ne bu stil kıyafet giyer, nede sahnede apış arası mahrem pozisyonlarda dans eder.'

Ozan ne değin çağdaş biri olsa da nitekim bir Türk erkeği. Domuz deha eşini kıskanır yahu, bu dek rahatlık insanın aklına başka şeyler getir. Sen beni cinsiyetimden vurmaya çalışarak 'Ben kadın bedeninde Dünya’ya gelmiş bir insanım İsmim Gülşen' diyeceğine reel sanatçı gibi davran ve şarkılarınla gündeme gel. En önemlisi Türk aile yapısının en kayda değer unsuru bir annenin gelecekte yavrusunun dijital dünyada gece kulüplerinde sahnede masalara aleyhinde mahrem pozisyonlar içeren dansını seyrettirmez. Bunu anca bir striptiz kulübünde Show girl bir bayan yapar. Oda çocuğu yoksa. Yine De anadan olma kadınlık veya doğurmakla anne olunmadığını sizlerden öğreniyoruz. Bu kadar kızmana gerek değil be Gülşen. Madem bu dek rahatsızınız eleştirilere de açık olun. Açık Sözlülük sadece sahnede çıplak şarkı söylemekle olmaz."

Gülşen’i amaç bölge paylaşımlarına aralıksız Seyhan Asilzade, ortalığı karıştıracak bir paylaşımda daha bulundu.

“Cicişler” lakabı ile ünlenen Esra- Ceyda Ersoy kardeşlerin mayolu bir fotoğrafı ile Gülşen’in eleştirilere sebep olan sahne kıyafeti ile fotoğrafını emrindeki yandan koyan Seyhan Asilzade, paylaşımına şunları yazdı: "Senin, bu kızlar ile aranda ne ayrım var? Sınıf farkı mı? Hiç sanmıyorum. Onlar hiç değil ise mayo giymiş, sen ise don, sütyen. Onlar bekar, senin ise bir çocuğun var…"

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/gulsenin-aciklamasi-seyhan-soyluyu-kizdirdi-haberi-544162