Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı dizisinden gerçek ayrılık sebebini duyurmak istemedi!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali İlhan, milyonlarca dizi izleyicisini de çok üzdü. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan diziden bundan böyle İstanbul’daki adi yaşantısına dönmeyi fazla açlık ettiği için ayrıldığı söylenen oyuncu, 2 sezon içinde çok güzel anlar yaşadı.

Berk Atan ile birlikte Gönül Dağı dizisinin başrolünde bulunan ve Istek karakteri ile de gönüllere giren oyuncu, artık İstanbul’daki alışılagelmiş yaşantısına dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Oyuncu, önceki gün katıldığı etkinlikte fazla hoş bir iki sezon geçirdiğini açıkladı.

Gülsim Ali İlhan, “Reytinglerde daima birinci olduk, çok da hoş tepkiler aldık. İnsanlar bizi çok sevdi. Benim karakter Istek de çok sevildi, ben de fazla sevdim” diye konuştu.

Ünlü oyuncunun diziden ayrılık nedeni konusunda yakın çevresine artık Sivrihisar’da yaşamaktan memnun olmadığını ve alışılagelmiş yaşantısına dönmeyi fazla istediği için ayrılma kararı aldığını söyledi bahis ediliyor. Ama Gülsim Ali İlhan, ayrılık nedeni olarak Istek karakterinin hikayesinin bitmesini gösterdi.

Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı dizisinden gerçek ayrılık sebebini duyurmak istemedi! 1

Oyuncu, “Hikaye gereği böylece bir yol aldık, herkesin yolu açık olsun” diye konuştu. Gönül Dağı dizisinin arkasında oyuncu ayrılık konusunda ayrı bir ayrıntısıyla uğraşma vermezken, yeni bir projede yer alma konusunda da net bir karar vermedi.

Bir Takım teklifler aldığını ifade eden Gülsim Ali İlhan, “Bir Takım teklifler geldi fakat demin imzaladığımız bir şey yok, güzel bir proje ile inşallah dönerim” diye konuştu.

Gönül Dağı gibi bir projeden sonra yeniden onun dek gösterişli bir iş ile izleyicilerin karşısına çıkmayı özlem ettiğini gösteren Gülsim Ali İlhan, şunları söyledi:

“Herkesin bildiği üzere, Gönül Dağı’ndan daha sonra o kıvamda bir proje ile ekrana çıkmak gerekiyor. Seyircinin karşılığını belirlemek gerekiyor, o yüzden daha çok yol kat etmek gerekiyor.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gulsim-ali-ilhan-gonul-dagi-dizisinden-gercek-ayrilik-sebebini-duyurmak-istemedi/1327694