Sevilen oyuncu Hande Erçel, henüz 23 yaşında ve genç kızların sevgilisi durumunda. Pek çok genç tarafından takip edilen, beğenilen güzel oyuncu, dizide Selin Yılmaz karakterine can veriyor.

24 Kasım 1993 Balıkesir, Bandırma doğumlu olan Hande Erçel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Türk Sanatları bölümünde eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk ile birlikte modellik de yapan güzel, asıl oyunculuk hayatına modellik ile başlamış. 

2014 yılında Show TV’de yayınlanmaya başlayan “Çılgın Dershane Üniversitede” dizisinde ilk olarak izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu, yine 2014 yılında “Hayat Ağacı” dizisinde Selin Karahanlı karakterini canlandırdı. Hande Erçel 2015 yılında Azerbeycan’da düzenlenen Miss Cilivaliton Of The World yarışmasına katıldı ve 2. olma başarısını gösterdi.

Selin Yılmaz karakterinde güzel ve güzelliğinin farkında olan çabuk büyümek isteyen doya doya yaşamaya çalışan bir kız.

Hande Erçel Ödülleri ve Başarıları;
2015 Altın Kelebek Ödülleri - Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü 
2012 Miss Civilization of Turkey, Birincilik
2012 Miss Civilization of the World, İkincilik
2015- Dizi Güneşin Kızları-Selin Yılmaz Başrol 
2014 Dizi Çılgın Dersane-Üniversitede Meryem Yardımcı Oyuncu
2014 Dizi Hayat Ağacı-Selen Yardımcı Oyuncu

Hande Erçel 18 Haziran 2015 tarihinde Kanal D Ekranlarında izleyici karşısına çıkan “Güneşin Kızları” dizisinde Selin Yılmaz karakterini canlandırmaktadır. Süslü püslü aklı bir karış havada olan Güneşin Kızları Selin Yılmaz’ın ikizi ile  tek ortak noktası aynı anneye sahip olmalarıdır. Selin çok güzel bir kız , kendisi de bunun farkında.

Nazlı’nın aksine mutlu hayat dolu neşeli bir kız. Büyümeyi fazlasıyla isteyen Selin Yılmaz hayatın tadını çıkartmayı, değişiklikler yaşamayı seven bir karakter. Havalı ve kokoş olsa da çok eğlenceli biri. İnsanlara ne zaman güvense darbe yiyen Selin Yılmaz ne olursa olsun duygularından vazgeçmeyen bir karakter. Asla kabuğuna çekilmeyen, herkesin okuyabileceği bir kitap gibi. Yeniliklere adaptasyon sürecini çabuk atlatan biri. Şu günlerde dünyanın en sevinçli insanı çünkü İstanbul’a taşınmış olmaları onu acayip mutlu ediyor.