Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin bebeği göründü!..

.com/Detay – Ünlü oyuncu Uzlaşma Arduç ve Gupse Özay, Deliha filminde birlikte oynadıktan sonra sevgili olmuşlardı. Çift, 6 yıllık mutlu beraberliklerini de 2020 yılının Temmuz ayında sade bir nikahla taçlandırdı. Pandemi nedeniyle nikah yapmayan çiftin bebek sahibi olacakları haberi geçtiğimiz ay magazin basınına bomba gibi düştü.

Bebek haberinin arkasında Gupse Özay bir süredir ortalarda görünmüyordu. Ünlü oyuncunun instagram hesabından yayınladığı son paylaşımında karnının ayrıntılarıyla belirginleştiği gözlendi.

Anne olmaya hazırlanan oyuncu, arkadaşlarıyla bir araya geldi. Sinema yazarı Melikşah Altuntaş ve oyuncu Esra Ruşan’ın da arasında bulunduğu arkadaş grubuyla birlikte süre geçiren Gupse Özay, bu anlardan fotoğrafını sosyal medyada yayınladı.

Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin bebeği göründü!.. 1

Dostlarıyla birlikte nesnel karşısına geçen 7 aylık hamile olan meşhur oyuncunun karnının adamakıllı belirginleştiği gözlerden kaçmadı.

Gupse Özay, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, kendisinden proje bekleyen hayranlarına hamilelik sürecinde de anlamsız durmadığının mesajını vermişti.

İki film, bir canlandırma diğer taraftan dizi yazdığını belirten Gupse Özay hem bebeğinin kız olacağını da bu paylaşımıyla hayranlarına, “Ama önce bu küçük kız doğsun” sözleriyle duyurmuştu.

Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin bebeği göründü!.. 2

Meşhur oyuncu Uzlaştırma Arduç da daha önce muhabirlerin “bebek” sorularına, “Herkesin çocuk sevdası vardır. Biz de isteriz fakat her şeyin bir zamanı var. Önce bir işlerimizi halledelim, sonra çocuk niyetimiz var. Niçin olmasın? Türkiye’de doğar çocuğumuz.” şeklinde cevap vermişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gupse-ozay-ve-baris-arduc-ciftinin-bebegi-gorundu/1328580