Meşhur popçu Hadise geçtiğimiz aylarda çaktırmadan Mehmet Dinçerler ile düğün masasına oturmuş ve hayatını birleştirmişti. Fakat iki gündür Hadise ve Mehmet Dinçerler’in evliliğinde sorunlar yaşandığı bahis ediliyordu.

Klipleri, paylaşımları, sahne kostümleri ve açıklamaları ile cesur duruşuyla tanıdık Hadise muhafazakar ailede yetişen ama çapkınlıkları meşhur Gloria Jeans’ın sahibi Mehmet Dinçerler ile evlendikten daha sonra değişim yaşadığı iddia edilmişti. Çiftin şimdiler de ise aralarının bozuk olduğu iddia edildi.

Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin bir süredir yüzüklerini takmaması, Hadise’nin geçtiğimiz gün konserinde Kaan Yıldırım ile birlikteyken klip çektiği “Küçük Bir Yol” şarkısında ağlaması ve son olarak Mehmet Dinçerler’in doğum gününde Hadise’nin paylaşım yapmaması ve Dinçerler’in parmağında yüzük olmadan fotoğraf paylaşımı uyarı çekti.

Hadise, oyuncu Kaan Şimşek ile bir dargın bir barışık ayrılığının ardından anında sonradan Mehmet Dinçerler ile aşka yelken açmış ve çift kısa sürede 15 Mart’ta nişanlanmıştı. Ünlü çift daha sonra magazinden gizlice düğün masasına oturmuştu.

Çoğunlukla bir dönem sürekli beraber görüntülen çift son dönemde birlikte görüntülenmemişti. Hadise tüm konserlerinde Mehmet Dinçerler’in armağan ettiği 3 milyon TL’lik pırlanta yüzüğü takarken son iki konserinde takmamıştı. Mehmet Dinçerler de katıldığı bir etkinlikte yüzüğünü takmadığı görüldü.

Hadise, geçtiğimiz günlerde verdiği konserde “Minik Bir Yol” şarkısını söylerken aniden kafasını yere eğerek gözyaşlarına boğulmuştu. Tüm bunlar ikilinin evliliğinin sona ermek üzere olduğu görüşünü yaydı. Hadise’nin muhafazakar yaşama harmoni sağlayamadığı, Kaan Yıldırım’ı unutamadığı, Dinçerler’in çapkınlığa devam ettiği gibi ortaya öyle çok söylenti atıldı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/hadise-bosanma-davasini-acti-bosaniyorlar.html