Takıntılı hayranı yüzünden nefret edilen şey batmış günler geçiren Hadise, bir kere daha yeni ev arayışına girdi. Haftanın belirli günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde kalan şarkıcı, yalnız kalmaktan korkunca ultra güvenlikli bir rezidansa taşınmak için harekete geçti.

Hadise'nin başı takıntılı hayranıyla dertte.

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden büyük dehşet atlatan Hadise, ev değişikliği yapmıştı. "Bana cinsel içerikli e-mailler atıyor. Beni peşine düşüp takip ediyor ve giydiğim kıyafetleri biliyor" diyerek savcılığa giden Hadise, takıntılı hayranından davacı olmuştu.

Ancak dava açtığı hayranının tacizlerine devam ettiğini söyleyen Hadise, geçtiğimiz yıl bir kez daha savcılığa başvurdu.

EVDE TEK KALAMIYOR

Çok ürktüğünü dile getiren Hadise, evde tek kalamamaya başladı. Haftanın kesin günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın Ulus'taki evinde kalan Hadise, sevgilisinin olmadığı dönemlerde tek kalamayacağı için ultra güvenlikli bir ev arayışına girdi.

İstinye'deki evinden taşınacak olan şarkıcı, Zincirlikuyu'da yer alan özel güvenlikli bir rezidansa geçmeye hazırlanıyormuş.

Kesenin ağzını açacak olan Hadise'nin kiracı mı yahut konut sahibi olacağı merak konusu.

TAKVİM GAZETESİ'NDEN UFUK ÖZCAN'IN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/hadiseden-konusulacak-karar-haberi-530544