Sizi stil konusunda en fazla eleştirenlerin başındayım. Ama ne vakit stil danışmanınız olarak İnan Kırdemir ile çalışmaya başladınız, işte o andan sonra karşımıza öbür bir Hadise olarak çıkıverdiniz...

Sahiden İnan ile ilk çalışmamız bir ödül gecesinde giydiğim ve sonrasında çok eleştirildiğim bir kıyafetle oldu. Hatırlarsan sen de çok eleştirmiştin. Fakat İnan'ın "Sürekli eleştirilere kulak asma, bana güven ve kendini bana bırak" demesi beni çok etkiledi. Güvendim ve bıraktım. Bugünkü sonuçtan da fazla memnunum.

Sandığımdan daha da zayıfsınız, çok iyi görünüyorsunuz. Diyet mi yapıyorsunuz?

Şüphesiz perhiz yapmıyorum, o işi bıraktım. Birkaç yıl önce bir test yaptırdım. Bu deneme sonucunda size hangi gıdaların iyi gelip gelmediğini öğreniyorsunuz. Meydana Çıkan sonuca kadar; beslenmemde karabuğdaya tartma verdim. Sütü iyice kestim. bundan başka hiç içki içmiyorum. başlıca kuralları yaşam tarzına dönüştürdüğünüzde keza daha fit oluyorsunuz ayrıca de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.

'JLO KONSERDE MAYO GİYDİ DİYE BENZERİNİ YAPTIRMADIM'

Sizi sahnede neden her zaman mayo ve çizmeden oluşan kostümlerle görüyoruz?

(Bu soruyu cevaplamadan önce telefonunu eline alıyor, fotoğraf galerisini açıyor ve bana konserlerinde giydiklerini gösteriyor.) Doğrusu sanıldığının aksine daima mayo giymiyorum. Böyle kostüm giyebileceğim sahneler fazla olmuyor. Olduğu vakit da en abartılı şekilde ölçmek istiyorum, bu da gösterişli mayolarla çizmelerle oluyor.

Sanırım bu kavrama Jennifer Lopez'in Türkiye'de verdiği konserden anında daha sonra sizin de konserinizde aynı kostümler giymenizden kaynaklandı...

Bunu sorduğun iyi oldu. Çünkü gerçekler hiç de pek sanıldığı gibi olmadı. Benim konserde giyeceğim tüm kostümler haftalar öncesinde hazırlanmıştı. Yani 'Jennifer giydi, hadi ben de benzerini yaptırayım' diye bir şey laf konusu bile olamaz. Yaptırmak istesem bile olamaz, zira pek zaman yoktu. Buna sadece büyük bir tesadüf denilebilir. Benzetileceğini de tahmin ederek giydim çünkü böyle bir tesadüf için ekibimi son dakika yormam dürüst olmazdı.

'GEÇİLMESİ GÜÇ BİR KALKANIM VAR'

Her an gündemdesiniz. Eleştiriliyorsunuz fakat bunun yanı sıra her daim kuvvetli durmayı da başarıyorsunuz. Nedir bunun formülü?

Çünkü kendimi çok seviyorum. Kendimi sevdiğim için de özgüveni yüksek bir kadınım. Tabii bunda yıllar içinde edindiğim deneyimlerin de payı çok büyük. Artık kimin neyi niçin dediğini de mükemmel anlıyor, tartabiliyorum. Kimsenin göremediği, yalnızca bana özel, geçilmesi fazla kuvvet bir kalkanım vardır benim.

SABAHLEYIN GAZETESİ'NDEN PELİN KAYA'NIN RÖPORTAJININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ

 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/hadise-gecilmesi-zor-bir-kalkanim-var-haberi-538849