Takvim Gazetesi'nin haberine kadar Hadise'nin yüzü, aşktan yanlamasına tekrar gülmedi. Yıllar sonradan aradığı mutluluğu Kaan Şimşek'da bulan güzel popçu, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan yasaklanmış aşk skandalıyla sarsıldı. İddiaya göre Hadise, aynı zamanda yakın dostu olan Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'ın yanına el altından ABD'ye gitti. Hatta Zarrab, popçuya servetlik hediyeler aldı. Bu skandal iddia, Ebru Gündeş'in Hadise'ye takviye vermemesi nedeniyle tamamen alevlendi. Kaan Yıldırım ise yasak aşk iddiasının patlak verdiği ilk gün sosyal medyadan Hadise'ye arkadaki çıktı.

AİLE BASKISI DA ETKİLİ

Sevgilisinin skandalı yalanlayan açıklamasını paylaşan yakışıklı oyuncu, güzel popçuyu da ilk kez Instagram'da takibe aldı. Ama ikili hakkında konuşulan "Kaan Yıldırım'ın ailesi bu ilişkiye artık sıcak bakmıyor" gibi dedikodular içten çıktı. Hadise'yle ilgili skandal yüzünden morali çok bozulan ve psikolojik olarak fazla yorulan ünlü oyuncu, ilişkiye nokta koydu. Hatta iddialara kadar Hadise'nin evindeki eşyalarını bile geri yolladı. Kaan Yıldırım'ın bu kararıyla sarsılan Hadise ise "Ayrıldığımız duyulursa senin de bu yasaklanmış aşk iddiasına inandığın düşünülür" diyerek yakışıklı oyuncudan bir zaman ayrılığı saklamasını istedi. Dedikodulara kadar de meşhur oyuncu, aşkına son bir yardım verip teklifi kabul etti.

İHANETTE İKİNCİ PERDE OYUNCU

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın 11 takvim evliliği, önceki gün resmi olarak sona erdi. Çekişmeli dava Gündeş'in ihanet iddialarının peşinde Zarrab'ın anlaşmalı boşanmayı kabul etmesiyle kısa sürede sonuçlandı. Halen kızıyla ABD'de olan Gündeş'in boşanmasının peşinde dedikodular tekrar alevlendi. İddiaya kadar Hadise iddiasıyla sarsılan Ebru Gündeş, son olarak fazla meşhur bir oyuncunun da eski eşinin yanında çoğu kez gittiğini öğrendi.

AYRILIRKEN SON DESTEK

Kaan Şimşek, geçtiğimiz günlerde de Hadise ile ilgili "İlişkiniz devam ediyor mu?" diyen gazetecilere tek sözcük etmemişti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/hadise-ile-kaan-yildirim-ayriligi-simdilik-gizliyor-haberi-532369