Evlendikten 4 ay sonradan boşanma kararı bölge Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler ile yaşadığı krizin nedeni ortaya çıktı. Hadise boşanma dilekçesine eşinin egzersiz hayatı ile ilgili kendisine baskı uyguladığını belirtti.

Hadise yaptığı paylaşımla eşi Mehmet Dinçerler ile ayrılığını “anlaşarak sonlandıramadık” diyerek duyurmuştu. Hadise Beykoz Adliyesi'nde boşanma davası açmıştı. Dava dilekçesinde yer alan boşanma nedeni de belirlenmiş oldu.

2. Sayfa'nın haberine kadar "Mehmet Dinçerler'den sanat hayatımla ilgili baskı görüyorum" diyen Hadise'nin dilekçesinde, "Mehmet Dinçerler evlendikten kısa bir vakit daha sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı davranış ve tavırlar sergilemeye başladı. Mehmet'in bu davranışları zaman içinde psikolojik baskı boyutuna vardı. Bu baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını yok, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği gerçekten de bitti" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/hadisenin-bosanma-dava-dilekcesinin-ayrintilari-ortaya-cikti-haberi-554426