Hafsanur Sancaktutan son sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Hafsanur Sancaktutan, ekranların aranılan genç oyuncularından biri. Güzel oyuncu şu sıralar, Disney Plus’ta 14 Eylül’de yayınlanmaya başlayan Dünyayla Benim Aramda adlı diziyle gündemde. Dizide Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger ile başrolü paylaşan oyuncu etkili performansıyla adından laf ettirmeyi başardı.

Hoş oyuncu zaman zaman meslektaşı Deniz Can Aktaş ile yaşadığı aşk ve iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor.

Hafsanur Sancaktutan, instagram sayfasında yaptığı son paylaşımda bikinili pozuna yer verdi. Güzel vücudunu gözler önüne seren oyuncu hayranlarından bütün anekdot aldı.

Dünyayla Benim Aramda adlı Disney Plus dizisinde’ Sinem’ karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan perormansıyla, sosyal medyada da hayranlarından büyük yardım görüyor.

Öte yanlamasına oyuncu yeni sezonda ekranlara gelecek bir dizide de başrolde yer alıyor. Oyuncu yeni sezonda Ay Üretim’ın ilgiyle beklenen Gelecek Uzun Sürer isimli dizi projesinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

90’lı yıllara damgasını vuran ABD’nin Beverly Hills dizisinin yerli uyarlaması olarak öne meydana çıkan Gelecek Uzun Sürer dizisini Çukur ve Üç Kuruş’un senaristi Damla Serim kaleme alacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Hafsanur Sancaktutan ile birlikte, Aytaç Yanılmaz, Mert Yazıcıoğlu  Aslıhan Malbora ve Necip Memili gibi önemli isimle de bulunuyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/hafsanur-sancaktutan-son-sosyal-medya-paylasimiyla-gundem-oldu/1338157