Devletimiz, Corona virüs belasından kurtulmak için önce hafta sonu sokağa çıkma yasaklarını uygulamaya başladı, sonradan da kademeli olarak yemeiçme sektörüne kısıtlamalar getirerek restoranları ve gece kulüplerini kapattı.

Sadece restoranların paket servis hizmeti açık tutulurken, akşam 21.00 ile sabahleyin 05.00 arası dahil edinmek üzere sokağa çıkma yasağı bildiri edildi.

Hal böyleyken bazı kendini bilmezler Corona partileri yapmaya başlamış ve emniyet güçleri tarafından da bu partiler saptanıp tek tek deşifre edilmişti. Bu partilerden birini de geçtiğimiz hafta sosyetik playboy Hakan Sabancı yapmış. Çengelköy'de bulunan yalısında arkadaşları ile birlikte parti düzenlemiş Hakan Sabancı. Birçok kız arkadaşını bu partiye eğlence eden Sabancı'nın herkesten tek isteği kesinlikle fotoğraf, video çekmemeleri ve hiçbir sosyal ağ mecrasında paylaşmamalarıymış.

Hakan Sabancı evine eğlence ettiği arkadaşlarının 'HES' kodunu yoklama etti mi bilmiyorum fakat "Polis benim evimiz basamaz'' mantığıyla hareket edip bu partileri yapmaya devam ederse soy ismine güvenmesin derim….

TAKVİM GAZETESİ'NDEN UFUK ÖZCAN'IN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/hakan-sabancidan-kacak-parti-haberi-527642