Cemiyet hayatının çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen sosyetik yakışıklısı Hakan Sabancı iddialara tarafından aradığı aşkı genç ve güzel oyuncu Aygün Okumuş'da buldu.

İddialara göre bir zaman önce ortak arkadaşları vasıtasıyla tanışan çiçeği burnunda çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çiftiyle birlikte Çeşme Alaçatı'da geçirdi.

Ünlülerle yaşadığı aşklarla gündemden düşmeyen gözde bekar Hakan Sabancı ve oyuncu sevgilisi Aygün Açık Fikirli hafta sonuna denk gelen Sevgililer Günü'nü Alaçatı'da romantik anlar yaşayarak geçirirken Hakan Sabancı'nın oyuncu sevgilisine Sevgililer Günü hediyesi olarak pahalı bir saat aldığı bahis edildi.

Büyük oğlu Hacı Sabancı'nın geçtiğimiz yıllarda Özge Ulusoy ile yaşadığı uzatmalı aşkına onay vermeyen anne Istek Sabancı'nın daha önce oyuncu Merve Boluğur ile de kısa süreli bir aşk yaşayan ortanca oğlu Hakan Sabancı'nın Aygün Kültürlü ile başlayan yeni aşkına nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

****

Özel haber logosuyla yayınladığımız haberlerin bütün telif hakları sacitaslan.com'a aittir. Kaynak gösterilse ya da habere aktif link verilse zeka haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.

****

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/hakan-sabanci-gonlunu-hangi-guzel-oyuncuya-kaptirdi-haberi-528719